שלום

שלום

אני נמצאת פה כמה ימים ונהנית מהקריאה, את סיפורי אספר אולי ביום אחר, אבל בנתיים יש לי שאלה- האם יש עוד מקום בבית האם דלתכם פתוחה? אשמח להיכנס ולקחת חלק בשימחה.

NAVVAN1

New member
בבית של פיסטוק מלא חברים, ואך פעם

לא מגרשים להיפך אומרים שם השכנים רוצים מסיבות והמון שיגועים אין כמו בית של פיסטוק פיסטוק , פיסטוק, פיסטוק עעכשיו הזדמנות ממש נדירה לתפוס את החדר הכי בדירה בעלת הבית ללונדון נסעה השאירה את הדלת פתוחה אין כמו בית של פיסטוק פיסטוק פיסטוק פיסטוק (שיר זה יש לשיר בקול רם, מחלון מרפסת ואז ,ורק אז תהפכי לאבירת האגם, בעלת זכויות שוות) לא סיפרת סיפור היום, לא נורא יש לי סבלנות אציץ בעוד שעה

אמנם חלפה יותר משעה.....

תודה על קבלת הפנים נעים להיכנס וליראות חיוכים את סיפוריי אני מספרת בחרוזים בעיקר לילדים אבל גם לגדולים. התחלתי לפני מספר שנים ומאז זורמות בשטף המילים (ואם אתם זקוקים לחרוז שלחו לי מסר פה בתפוז). אם תירצו ליקרוא סיפור החליטו על נושא ואימרו בברור ואני את דברי אומר ואם תהנו- זה יהיה נהדר.

NAVVAN1

New member
ואני בוחר ב,,,א,,,,,,

??????????? רגע רגע שאלה שרת את שיר הקבלה? הי ילדונת חמודה פה כיף, פה שימחה פה מטבח המיסעדה מטעמים בכל פינה תבחרי לך מה טעים תבלני לנו עדין מחכים פה חברים רעבים לסיפורים

לעוד שרון ברוכה הבאה..

תמיד יש עוד מקום .ויופי שהצתרפת ביתנו רחב לך וגם ליבנו ובמיוחד עינינו שיראו את שתכתבי.

NAVVAN1

New member
מממנסים לפתוח 3 שרשורי ספורים

את את את מממוווזזזמממנננתתת לללכככככככככככוווווולללללללללללללםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

אתה רואה? הבהלת אותה

שלום וברכות לשרון המספרת. ברוכה הבאה בצל הקורה. כאן לא תמיד הכל מבינים, אבל הנמצאים נהנים ולומדים ותמיד מחייכים לאורחים ולעצמנו גם. אה, ויש פה סיפורים.

NAVVAN1

New member
למה הבהלתי.

חייבתי,ככה, בעדין אולי קצת משכתי בסדין אבל אתה יודע שעיניים אני עוצם בכוונה אפילו לא יודע אם גבר או אישה והיא אמרה ככה אני לפי הזמנה ממש ככה כתבה ואפילו הבטיחה חריזה ואולי נסחפתי ליבשה סליחה סליחה סליחה שובי בבקשה

הנה שבתי

הנה שבתי ועכשיו הבנתי אבל אומץ לי חסר להתחיל ולספר. אבל עם כזה קהל מאזינים או שמא אומר קוראים החשק מדגדג לפזר חרוזים. אמצא קישורים אקרא סיפורים אלמד מאחרים ואפצח בשירים.

NAVVAN1

New member
אמא של לולי ואדוארד

לא ללכת ללמוד בבקשה לא ללכת למצוא בבקשה לא ללכת לקרוא בבקשה סיפור איך מצאת שמות מעניינים לילדים בבקשה ככה מהלב יותר מעניין

למעלה