שלום..

One Echoe

New member
שלום..

לפני שאני מחליט לקנות את הפאדל הראשון שלי, רציתי לדעת אם מישהו יודע עליו משהו או התנסה בו בעבר. וגם אם המחיר שווה. וכראוי, חיפשתי בגוגל ביקורות עליו ולא מצאתי... ואני לא יכול לנסות אותו אם אני מחליט לקנות(לא משנה למה, זה המצב=\) שמעתי את הדגימת סאונד והיא נשמעת די טוב.

One Echoe

New member
שכחתי לציין שהמחיר הוא 400 שקל

והוא חדש.(ממישהו, לא מחנות)

israely1

New member
ששמעת את דגימת הסאונד

לקחת בחשבון את הגיטרה והמגבר ? ובדקת גם עוד אפקטים או שרק בגלל שרשום על זה ג'יימי הנדריקס אתה קונה

One Echoe

New member
לא, ממש לא.

הוא לא האליל שלי או משו..אני בקושי מכיר מוזיקה שלו. המורה שלי הציע לי את הפאדל הזה והתנאי לקנייה זה בלי לשמוע... אני סומך על המורה שלי. זה פאז וזה סאונד שאני מחפש... אבל רציתי לדעת אם מישהו ניגן איתו..ומה ההתרשמות, ואם המחיר טוב..

Stastyle

New member
מזה בלי לשמוע ?

יכול להיות פה איזה מכשול או שהוא מזמין מחו"ל או משו כזה....

פדאל בסדר

אם אתה יותר בכיוון של סאונד ג'ימי הנדריקסי ^^ אז זה הכיוון. ככל שהפאז יותר גבוה יש יותר באס (אם אני זוכר נכון). הסאונד שאתה שומע בדגימת סאונד יותר טרבלי. כמו בשיר פרפל הייז.

One Echoe

New member
אני ממש לא בכיוון של סאונד

של ג'ימי הנדריקס. כלומר, לא ספציפית. בכלל לא ידעתי שזה על שם הנדריקס עד שנכנסתי לאינטרנט לראות. אני יותר בכיוון של פאז עוצמתי..סגנון לד זפלין ונירוונה..

אני חושב שיש פאז שיותר יתאים לך

הוא גם של הנדריקס אבל בצורת משולש כזה.. אני אחפש לך

Perfect sense

New member
גילצ'

אהלן מה קורה? זה קיידי... אממ...הפאז האדום שדיברת עליו- הוא בדיוק האפקט שג'ימי הנדריקס ניגן איתו את "purpel haze" כדאי לך להוריד ולשמוע דגימה טיפה יותר ארוכה:p

One Echoe

New member
זה לא קטע של משהו אחר,

זו הייתה שאלה של אם לקנות או לא:) נו, שיהיה. בסוף כולם יצאו מרוצים.

One Echoe

New member
תודה לכולם...

בסוף קניתי ואני מרוצה
... ולמי שאמר שזה מכשול..בסוף יכלתי לשמוע ולהחליט... וזה לא מכשול, זה פשוט שאם המורה שלי מביא את הפאדל לאשקלון אז אני חייב לקנות כי אחרת הוא לא יביא את זה לאשקלון.

למעלה