שלום!

LonelyElf

New member
שלום!

אוקי, אז דבר ראשון, אני מצטער אם כבר שאלו אתכם את השאלה הזאת אלף פעם. עכשיו, אני וחברים שלי רוצים לעשות סיאנס. אני יודע שכמה יגידו שאסור, שזה מסוכן, שלא כדאי, וכל מיני כאלה. אנשים אומרים שמשתגעים מזה, שהרוח תרדוף אותנו, וכו'... עכשיוף רציתי לשאול אתכם כמה שאלות: - מה זה סיאנס? אני יודע שזה לעלות רוח, ואת התיאור הכללי, אבל משהו יותר מפורט. - מה "הסיכונים"? - מה צריך בשביל לעשות סיאנס?

the crazy angel

New member
1- פורום רוחות והעולם הבא

לא זוכרת את המספר המדוייק שלו 2- הסיכונים? ידיד שלי, לפני שהיכרתי אותו, היה עושה סיאנסים. יום אחד סתם הלכנו ברחוב (בעיר) בלילה ופתאום הוא התחיל להתחרפן...חשב שבכל משב רוח קטן יש איזה רוח או משהו שרוצה לפגוע בו... אומרים שאנשים משתגעים, לא האמנתי, ראיתי... זה לא נראה לי כזה רע...אם אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה - תנסה. רק תהיה שלם עם מה שתבחר והכל יהיה טוב :)

LonelyElf

New member
אני מבין את זה שאנישים מתחרפנים...

אבל זה תלוי בבנאדם, אני לא בנאדם כזה, לפחות לא שאני יודע..חחח אינ דיי בטוח בזה. אני רוצה פעם אחת לראות מה זה. לחוות את זה בעצמי.

ToryMaster

New member
הו הו

זה אף פעם לא קורה לאנשים שנדמה שזה עלול לקרות להם.

the crazy angel

New member
תבדוק שאתה שלם עם זה ב100%

אם כן אז נשאר לי רק להגיד לך המון המון בהצלחה!

yidan

New member
יש כמה סיכונים

אחד הסיכונים הוא השתלטות רוח על הגוף המזמן אפשר למנוע זת על ידיד הכנת מעגל קסם ואז לעשות את הסיאנס בפנים ואז המעגל מגן ויוצר חוצץ בין המזמן למזומן אבל צריך נסיון כדי לעשות מעגל קסם (יש מדריך במאמרים נדמה לי)

למעלה