שלום

Dahok

New member
למה אתם כאלה מפגרים?

אני בא בגישה של לחנך, להאיר לכם על הנושא...וזה מה שאתם עושים? אין פלא שהמדינה שלנו על הקרשים...אם אתם האנשים שלה... מה המוטו שלכם? ignorance is bliss?

Dahok

New member
זה לא אומר

שאין נשים טובות. אני מחפש כאלה, אבל הן גזע נכחד, הרי למה להיות נחמדה אם אפשר להיות כלבה מוצצת דם (או כסף).

Crichton

New member
למה ?

למה אתה נחמד ולא כלב מוצץ דם(או כסף ) ? אתה באמת, בכנות, חושב שלא כול, אלא *רוב* הנשים מחפשות גברים בשביל הכסף שלהם ? הרי אמרת שהנשים שלא עושות זאת, הם גזע נכחד.

Sedna

New member
אישה נחמדה?

כלומר עקרת בית שמבשלת לך ומטפלת בילדים כל היום, בין הכביסה לגיהוץ, שותקת כשאתה מדבר ומסכימה עם כל מילה שאתה מוציא מהפה, חסרת שאיפות כמו תואר או רשיון נהיגה וכל מיני "ג'וקים" כאלו שיש לנשים אחרות בראש. אה כן, והיא גם לובשת רק בגדים שמכסים את כל הגוף ורעלה, כדי שגברים ברחוב לא יתגרו ממשהו ששיך רק לך. תגיד, אין לך דברים יותר טובים להתעסק בהם חוץ מתיאוריות קונספירציה מגוחכות? אולי פשוט תייבא כלה מאירן ותפסיק להציק לנו? אחיותי היקרות, אם העולם מלא בגברים כמוהו, אז באמת שאין טעם להשתלט עליו :)

Dahok

New member
קרייטון אתה חייב לקרוא את מה שהיא

כותבת הסֶדנה הזאת, זה ממש מאיר עיניים. אתה רואה, כל פעם שלמישהו יש מילה רעה על הפמיניזם אז הוא פרימיטיב. אני דוגל בשיוויון זכויות, מה אני אעשה שאין? שיש אפלייה נגד גברים (כן, כן, גברים!). ממתי המילה שוביניסט נהפכה לקללה? כן אני גבר, אל תהרגו אותי בגלל זה. אני גבר רומנטיקן שזועם על מות הרומנטיקה. שנשים נהיו כמו הגברים מלפני 200 שנה ושגברים שותקים על כך. למה אתם עיוורים?? תעשו משהו...תתקוממו...אל תעמדו בצד בחוסר מעש. עוד בסוף הנשים יצאו לעבודה ואנחנו נהפוך להיות עקרות בית שמבשלות ומטפלות בילדים כל היום, בין הכביסה לגיהוץ, שותקים כשהן מדברות ומסכימים עם כל מילה שהן מוציאות מהפה, חסרי שאיפות כמו תואר או רשיון נהיגה וכל מיני "ג'וקים" כאלו שיש לגברים אחרים בראש. אה כן, ואנחנו גם נלבש רק בגדים שמכסים את כל הגוף ורעלה, כדי שנשים ברחוב לא יתגרו ממשהו ששייך למישהי אחרת.

Crichton

New member
מה שכולם מנסים לומר לך פה

אתה טוען שמכיוון שיש אפליה נגד גברים יש לשלול מנשים זכויות. וזה לא צודק. שובניסט היא מילת קללה, זה מראה על בורות וצרות אופקים. אתה טוען כי הגבר צריך לעבוד, והאישה צריכה להישאר בבית. אתה טוען כי הפמיניסטיות אומרות שהנשים צריכות לעבוד, והגברים צריכים להישאר בבית. שום גישה אינה נכונה. למה שאישה לא תעבוד ? למה שגבר לא יעבוד ? העולם האידיאלי והאוטופי, הוא ש 50 אחוז מהנשים הנשואות עובדות, ו50 אחוז מהגברים הנשואים עובדים. אתה לא מסכים ? אתה תיהיה יחד עם הגברים הנשואים שעובדים.

Dahok

New member
לא לא לא

אני לא טוען שצריך לשלול אבל שלא תהיה אפלייה מתקנת...כי זה גורם ל: (דוגמאות שכבר אמרתי). שיויון זכויות ולא דיקטטורה נשית. שובניזם לפי ההגדרה זו לא קללה. נשים הפכו את זה לקללה ופמיניזם לדבר טוב (כמו שהיה פעם הפוך). אני מנסה להראות שמה שהיה פעם עם גברים (ז"א רק גברים שולטים ונשים מחוץ ללולאה) קורה עכשיו עם נשים ואני מנסה למנוע זאת, אבל אני בעד שויוניות.

Dahok

New member
לפחות

תגיב משהו ענייני, אבל למה סתם? למה זה מועיל. אתה מסוג האנשים שאין לו מטרה בחיים, אתה סתם. תן לאנשים לדון פה בדברים שלחלקנו הם חשובים ולא סתם להפריע, באמת, קצת כבוד.

lenin972

New member
אני מתכוון למפלגה לזכויות הגבר

ואתה לא יכול להגיד לאף אחד שהוא לא קשור כי השרשור המטורף שאתה עושה פה לא קשור לסטארגייט בכלל.

Echelon

New member
ווי באמת שעלית על העצבים.

לך תראה רמבו, או לקבוצת תמיכה. חלאס לבוא לפה עם השטויות שלך. אני לא מבין מה אתה מוצא בזה פמיניסטי, ואני לא רוצה שתסביר לי. למען האמת אני רוצה שתעוף מפה, ולצערי זה לא נתון להחלטתי כרגע. נמאסת עם הזיוני שכל שלך, וכל מה שאתה עושה פה זה להרגיז את כולם ולחלק עצות גרועות. פשוט תסתלק.

Dahok

New member
כשאתה אומר את זה ככה...

אתה צודק במאה אחוזים, אני מיד מתחיל מרתון של סרטי רמבו (למרות שרק הסרט הראשון היה ממש טוב), או שאתה יודע מה? אני אעשה כמוך, אני אצפה בסדרה, אהיה בשקט בנוגע לרמיסת כבוד הגברים, ואשמח לראות עוד כי אני חסר שכל, אהפוך להומו כמוך והכי חשוב, אני אכתוב מכתבי הערצה ותודה לאנשים כמוך שעזרו לי לראות את האור.

Echelon

New member
באמת כדאי שתתחיל.

אתה מחפש דברים שלא קיימים, ומנפח על זה תשכל כאילו הרגע כתבת הגות פילוסופית. מילא אם היה קמצוץ של אמת בדברים שלך, אבל ראית ששונאים אותך, אז תשמור תמחשבות שלך לעצמך. אני אפילו לא הולך לנסות לרדת לרמה שלך בקללות כמו הומו או חסר שכל, ובאמת כדאי שתכתוב לי מכתב תודה, כי אולי יום אחד כשהפסיכולוג יעזור לך תראה שצדקתי.

Crichton

New member
אתר נחמד

אני אתחיל לראות את SG 1 מהעונה הראשונה. אני לא יכול לחכות עד שאני אראה את בן ברואדר וקלאודיה בלאק חחחחח זה יהיה עוד הרבה זמן. המחשב שלי הולך לעבוד שעות נוספות עכשיו..

sprqy

New member
בדיוק מה שעשיתי

לפני חודשיים והצתי 8 עונות ותאמין לי זה עובר מהר

למעלה