יאיי תודה אנשים ממש נכנסים לאתר יאייי=)))) מוואהחעחעחעחעחע...
B BaR 5 New member 1/6/05 #23 אין עדיין חלק של ג'נסן ../images/Emo23.gif בו נכון חבל... ומה עם קצת יחס בביצפר
J jclub New member 1/6/05 #24 בקרוב מאוד.. יהיה חלק של ג'נסן באתר! פשוט צריך עמודים מיוחדים ואין לי רעיונות.. אם בא למישהו להציע לא אכפת לי...
בקרוב מאוד.. יהיה חלק של ג'נסן באתר! פשוט צריך עמודים מיוחדים ואין לי רעיונות.. אם בא למישהו להציע לא אכפת לי...
B BaR 5 New member 1/6/05 #26 אמממ.. מה הוא עושה עכשיו <מידע על הסדרה החדשה שלו +סמולוויל> קצת מידע על החברה שלו.. ראיונות איתו, קישורים לאתרים שלו וכו' וכו'...
אמממ.. מה הוא עושה עכשיו <מידע על הסדרה החדשה שלו +סמולוויל> קצת מידע על החברה שלו.. ראיונות איתו, קישורים לאתרים שלו וכו' וכו'...
J jclub New member 1/6/05 #28 נטע מפגרת קטנה וחמודה שלי לי יש!!!!! ווואי לא הייתי פה הרבה שנים! (בר- זהו, יותר לא צריך לשגע אותי לחזור! חחח) אממ אגב זאת עמית! Like the Devil עם מישו זוכר!!! ותודה על המחמאות לאתר! החלק של ג'נסן עוד בבניה!....
נטע מפגרת קטנה וחמודה שלי לי יש!!!!! ווואי לא הייתי פה הרבה שנים! (בר- זהו, יותר לא צריך לשגע אותי לחזור! חחח) אממ אגב זאת עמית! Like the Devil עם מישו זוכר!!! ותודה על המחמאות לאתר! החלק של ג'נסן עוד בבניה!....