שלום

amily a wich

New member
שלום

אני חדשה כאן, אף פעם לא הייתי בפורום הזה קודם.. ורק עכשיו פתחתי את האתר שלי, שעוסק בג'סיקה אלבה, וגם יש בו חלק של ג'נסן אקלס, אבל הוא עוד לא מוכן, וסתם הייתי שמחה אם תיכנסו ותגיבו. האתר רק נפתח אז אין הרבה עמודים אבל אני מעדכנת מהר אז בקרוב יהיו מלא עמודים. קישור למטה. תודה נטע

וואלקם../images/Emo70.gif

אני לירון, נעים מאוד.. בנוגע לאתר- אהבתי... תעדכני שוב בקרוב.. מבטיחה לחזור לבקר..

BaR 5

New member
אני נכנסת עכשיו...

ד"א אני בר... ראית מלאך שחור

amily a wich

New member
כן ברור

ברור שראיתי מלאך שחור, בלי מלאך שחור אני בספק אם הייתי אוהבת כל כך את ג'סיקה אלבה. בעצם הייתי רואה אותה איפשהו בסרט אחר.. לא משנה. אני עדיין עובדת על החלק באתר של מלאך שחור זה יקח כמה זמן, אבל אני יעדכן היום מחר או מחרתיים. אני מעדכנת דיי מהר(נראה לי). בכל אופן שמחה שאת נכנסת לאתר=). דרך אגב אני נטע(למרות שנראה לי שהבנת).

BaR 5

New member
חחחח... כן...

רק שתדעי
נכנסתי לאתר והוא מאוד יפה
תעדכני מהר... אמממ... ונשמח אםפ תכנסי לפורום לכתוב לפעמים <כמו שאת רואה אנחנו די יבשים...>

amily a wich

New member
אני אשתדל

הסדרה נגמרה, ואני עדיין כועסת אל זה שאין עוד עונה=(. בגלל איזה סדרה שבסוף בכלל לא הצליחה. בלע=(. טוב אני עצבנית על זה אבל התגברתי...(נראה לי). בכל אופן, אני אשתדל להכנס ולכתוב תגובות והודעות. וגם לעדכן את האתר שלי במהרה, דרך אגב עוד חברה שלי בונה יחד איתי, זה לא אתר רק שלי.. טוב להת' נטע

jclub

New member
תודה=)

פתחתי קומונה בתפוז שנקראת jclub אני ישמח אם תכנסי או כל מיני אנשים בפורום.. הייתי רוצה שאנשים יגיבו לאתר!.. בסך הכל ממש השקעתי.. טוב ביוש נטע

נכנסתי לאתר..

אתר ממש חמוד
אם את צריכה תמונות כלשהן או מידע את יכולה לפנות אליי במסר או לכל אחד אחר פה.. הוא ישמח לעזור... בקצור אם את צריכה עזרה את יודעת לאן לפנות...

jclub

New member
שמתי קישור כמו שאמרו..

תודה לכל מי שנכנס, האמתי שיש לי ממש המון תמונות וחומר, אבל זה מה זה מעצבן לתרגם הכל לעברית.. זה מחרפן לי ת'צורה.. והתמונות זה מעצבן לעלות את התמונה בקטן ואחר כך בגדול, ולקשר. אויי עזבוו.. פשוט צריך סבלנות. אבל אני מסדרת, עמית עוזרת לי וגם שי. בקיצור תודה רבה על העזרה. אבל אם את מתעקשת לעזור, אני ישמח להציע לך לכתוב טור באתר. מן משהו כזה שאת כותבת מה שאת רוצה כמובן שזה חייב להיות קשור לג'סיקה. אני ישמח אם תכתבי לי מסר=). אם את רוצה.. בקיצור תדברי איתי אם את רוצה לכתוב טור באתר. ביוש נטע

jclub

New member
בר דרך אגב..

את יודעת שאני מהבצפר שלך, אני נטע מח'2! ועמית מח'2 בונה איתי ת'אתר, וגם את האתר של ג'סי מקרטני. טוב בקיצור ביי

BaR 5

New member
נטע../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif הייייי

ועמית
נחמד לראות אתכם פההה...

למעלה