שלום

Gonzolio

New member
שלום

יש לי שאלה אני לא יודע אם זה לפורום הזה פשוט הייתי כבר בהמון פורומים ואף אחד לא אמר תי תשובה לשאלה שלי... אז ככה יש לי 3 נקודות חן עד זרוע היד שהם בעצם יוצרים משולש שווה שוקיים הבסיס של המשולש הזה מקביל לכף היד אז אלי אתם יודעים משהו על זה מה זה אומר וכו, תודה....

Monsieur D

New member
אני יודע מה זה אומר!

שזוויות הבסיס של המשולש הזה שוות, שאם תוריד גובה מהנקודה הקרובה ביותר אליך הוא גם יהיה חוצה הזווית והתיכון, סכום הזוויות של משולש זה הוא 180 מעלות ושטחו הוא הגובה כפול הצלע לגובה זאת, מובן? --למה אנשים חושבים שלכל דבר יש משמעות מיסטית??--

Bassman

New member
שחושבים על זה

מתמטיקה וגאומטריה זה דבר מופלא ומיסטי:_)

Gonzolio

New member
עוד משהו

אני מבקש מראש לא לענות לכל האלו שאומרים זה כתוב במקום ההו או למה אתה חושב שזה מעניין אותנו וכו' אז ככה אני רוצה לדעת מהזה או מהי תחושת הדא-ז'ה-וו. בכללי אני יודע מזה אבל למה זה קורא וכו כי לי זה קורה די הרבה בזמן האחרון וזה די מפחיד לראות דברים ולהרגיש שראיתי את זה איפושהו כבר... תודה

Bassman

New member
זה שמשנים משהו במטריקס

או משהו אחר שמע התת מודע שלך קולט הרבה מאוד כל דבר קטן מדי פעם תעשה משהו שהמודע שלך לא זוכר שעשית אבל התת מודע כן זוכר.

Gonzolio

New member
זה בסדר

אבל נגיד לפני כמה זמן נסענו אם חברים למקום בחיפה שאף פעם לא ראיתי אותו..... סתם ישבנו זה מין פארק כזה...ישבנו שם ושתינו בירה דיברנו קיצור השתעממנו ואז איחשהו הסתכלתי על כולם מהצד.. איך שכולם יושבים איפו כל אחד יושב או עומד על מה האנשים לידי מדברים ופתאום הרגשתיי שזה כבר קרא פעם לי שפעם כבר ראיתי את זה....אבל זה לא הגיוני כי אף פעם לא הייתי במקום זה....ולפעמים זה הרגשה שאתה יודע מה יהיה...לא מה יהיה בעוד כמה שנים אלה מה יהיה בעוד דקה 5 דקות......

ToryMaster

New member
יקירי

יענה מי שירצה, כל עוד אין שם העלבה או ירידה כלפי מישהו (ובהודעה של דניס לדוגמה, לא היה), אנשים יכולים לומר מה שהם רוצים.

yidan

New member
בקשר לתחושות של "היה כבר"

לי זה גם קורה זה קורה לכולם אבל לי זה נובע מחלום אני חולם על משהו שנראה לי מוזר (פוגים מסודרים בעירמה על חתיכת עץ למשל) אחרי שבוע אני קולט את אותו מראה בדיוק במקלחת על הארון יש מלא הסברים לזה וכולם חווים את זה

למעלה