אני רוצה לחלוק על דברייך...
"חוץ מזה אני תופסת את הפיות כיצורים מאוד טבעייים חופשיים ומשוחררים הם אוהבי טבע ולא את העיר!" ישנן גם פיות בין, ככה שזו לא אקסיומה. "תאמיני לי שאם הם היו רוצים להתגלות בפניך הם היו מתגלות כבר ולא ע"י הכרח או אילוץ , תארי לך שמישהו יאלץ אותך להופיע במקום מסוים וזר בניגוד לרצונך לא תכעסי?" בזימון או בחיפוש אחרי פיות, עשויה גם להיות בקשה ולא כפייה. אני חושב שאם תקבילי את דברייך לכל דבר אחר שאדם רוצה להשיג ע"י מאגיה, הדבר לא יראה לך - כי גם במאגיה, למרות שמדובר ברצון, הדבר נעשה ע"י שינוי באופן טבעי ופנימי. רצון שמשהו יתגלה או יתקיים עבורך איננה כפייה. "לא נראה לי שתשמחי שאיזה פיה תשתעשע בך ותהתל בך להנאתה.." בזה אני מסכים, ואני רק מקווה שאותה בחורה שביקשה לדעת כיצד "מזמנים" פיה למדה קודם קצת הגנה מאגית. רציתי להוסיף שיש דרכים מאגיות רבות לראות פיות ולחפש אחריהן, לא בהכרח בעולם הפיסי - הטלה אסטרלית, pathworking, ראייה מאגית. לכן, הרצון לראות פיה הוא לא דבר אסור. כמעט כל דבר חי שונה בטבעו מבני-האדם, זה לא אומר שזה שילד שורק לכלב שיבוא "כופה" עליו את זה. גם לפיות יש רצון וכוח משלהן, הן יכולות להתנגד ולסרב להתגלות.