שלום!!!!

Eowyn of Rohan

New member
ממש לא..

אולי רק לכאלה שמתייחסים לזה ששינו את העלילה כהרס. אני קראתי את הספרים וזה ממש לא הרס לי כי הבנתי מזמן שצריך להתייחס לספר לחוד ולסרט לחוד. חוץ מזה, העלילה היא לא הדבר המרכזי בספר ככה שזה לא כזה נורא.

כן..צריך להתייחס אליהם לחוד.

אבל,מצד שני נאמר,שאם לא קראתם את הספר,לא תבינו את רצף העלילה. גם לא מיהרו לשבח את הבמאי,להפך. בכל מקרה,אני הולכת לסרט. מבקרי הקולנוע מזמן לא מכתיבים לי,הם סתם בגדר המלצה.

Eowyn of Rohan

New member
בהחלט../images/Emo45.gif

את הרצף לא צריך להבין.. אף אחד לא מבין שלא צריך לנסות להבין את הסרט/ספר הזה.. צריך לקבל אותו כמו שהוא וזהו
.

ורד דפ

New member
זה סרט מדהים.

האהוב עליי מבין כל הסרטים של ג'וני. והצילום בשחור לבן רק מוסיף, כי זו ביוגרפיה שמבוססת על שנות ה-50. ג'וני כל כך מקסים שם

דווקא ממש ממש אהבתי את הסרט../images/Emo99.gif

הוא משחק שם ממש טוב ומצחיק כזה וזה סרט טוב
ואני דווקא אוהבת את העניין שזה בשחור לבן...

נצל"ש../images/Emo54.gif

תגידו, הסרט הזה קשור לפרדי נגד ג'ייסון? כי אני זוכרת שדיברתם על זה שג'וני מששתף בפרדי נגד ג'ייסון כשמטביעים אותו באמבטיה.. ואז צעקתי על אח שלי שהוא ל אאמר לי שהוא השתתף שם. ואז הוא אמר שלא נראה לו שזה היה הוא.. אז אממ זה היה הוא או לא?

סיוןט ברחוב אלם אכן קשור לפרדי נגד.

ג'ייסון אבל ג'קוני לא משחק שם פרדי נגד ג'ייסון זה מן סרט מסכם כזה של סיוט ברחוב אלם אם אני לא טועה (חברה שלי גם חחושבת ככה) ג'וני משחק בסיוט ברחוב אלם רק ב-1 ובאחרון שהוא ה-6
בפרדי נגד ג'ייסון יש אחד מתוק אחר
אבל לא כמו ג'וני

אההההההה! ../images/Emo54.gif

אז קיצר סתם עשיתי מעצמי טיפשה מול אח שלי והחברים שלו
במיוחד שאחת הידידות שלו הלכה לרגע לידי אני ישר שאלתי אותה "תגידי, הטביעו מישהו באמבטיה?"

למעלה