שלום!!!!

גברת דפ

New member
שלום!!!!

יש לישתי דברים להגיד D: קודם כול היה אתמול סיוט ברחוב אלם עם ג'וני דפ D: וראיתי אבל בכיתי;;(מי שראה יודע למה) וראיתי גם המספריים של אדוארד*ריר* ורציתי לאמא שלי וחיבקתי אותה באמצע הסרט כי הייתי צריכה חיבוק;; וחברה שלי לא רצתה לחבק אותי;; אז בכיתי כול הסרט ובכיתי גם בסיוט ברחוב אלם שדרך אגביש לי שאלה לגביו <: בסוף הסרט רואים שהדלתות ננעלות במכונית ואז רואים את פרדי לוקח את אמא שלה D: למה המכונית ננעלה?

אממממ...

כן לי יש כמה דברים להגיד
גם אני ראיתי סיוט ברחוב אלם אתמול! וג'ווווני מותק שם! אני לא בכיתי אבל התעצבנתי! בקשר לדלתות של המכונית שננעלות אין לי מושג זה עניין לא ברור! הסרט דווקא ממש לא מפחיד! הוא נחמד מאוד! ג'וני זה הסרט הראשון שלו ולדעתי לפחות הוא שיחק ממש טוב! הוא היה כזה מתווק
מי ששיחקה את ננסי הייתה גרועה ברמות! שחקנית כזאת גרועה! אבל אולי היום היא טובה כי גם יכול להיות שזה אחד מהסרטים המתחילים שלה וזה קשה... בתכלס אהבתי את הסרט יחסית! ואני כבר מתה לראות המספריים של אדוארד

|ספויילר|

בכיתי מתי שפרדי שאב אותי לתוך המיטה ואז התיזו דם! זה באמת לא היה סרטמפחיד אבל עדיין ג'וני;-;

חחח הלוואי ולי היה יוצא לבכות ב....

סרטים! לא בכיתי אפילו בלמצוא את ארץ לעולם לא *יורה לעצמי בראש* אוווווווווף הלוואי שייצא לי לבכות ממש בסרטים! בדרך כלל יש לי רק דמעות בעיניים! הסרט היחידי שהיה לי יותר מדמעות בעיניים אבל לא ממש בכי זה טרזן
(מה?! תודו שזה עצוב שהוא נפרד מאמא שלו
) אבל בכיתי בסדרות! בכיתי בצער גידול בנו (שסבא רבה של מישל מת
) ובחברים (שרוס נפרד מהקוף שלו
) ואתן יכולות לצחוק עלי אבל זה היה ממש עצוב! וזהו! עכשיו הלכתי להתאבד!

לכי תראי המספריים של אדוארד או

פאטץ' אדמס. או אפילו ללכת שבי אחריו. רק אחר כך,אם לא תבכי בהם,תאשימי את עצמך. בסרטים האלה לא הפסקתי לבכות. בעצם גם בשאיפות,בסוף קצת בכיתי.

דייייי!!!../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif

אנשים לא צריכים להרגיש רע שהם לא בוכים! זה יכול להיות שזה נוגע להם אבל הם פשוט לא מסוגלים לבכות! אז מה אם מדוברת בשאיפות או במספריים של אדוארד?.. לא צריך לבכות...
טוב, נו. אני מרגישה חרא שאני לא בוכה בכאלה סרטים..ובכלל. בלעט. :X

'ני בוכה כמעט בכול סרט אפשרי Oo

'ני אפילו בוכה שאני רואה אינויאשה או שג'וני דפ בטלוזיה או לא יועדת מה!! ונכון זה היה עצוב שסבא של מישל ניפטר

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

אני בדיוק כמוך!!! בסרטים אפילו דמעות בקושי יש לי! עזבי, סרטים, גם במציאות...=\ הפעמים היחידות שאשכרה בכיתי זה משטויות שהיו לי בימי מחזור ובפולין, שזה אשכרה סיבה נכונה לבכות
והסרט היחיד שאשכרה כמעט גרם לי לבכות היה "השועל והכלבלב", כבר שהייתי קטנה היה לי טעם טוב
אייי...טים ברטון

בחיים בכיתי הרבה

משטויות ומדברים רציניים כל מיני... אני נוהגת לבכות דיי הרבה אבל לא ממש... בכיתה ו' (שנה שעברה
) היו לי קטעי בכי רציניים משטויות כלומר לא ממש משטויות אבל משהו שלא צריך לבכות עליו שהוא מלא ריבים עם חברות היום אני לא בוכה בגלל זה אולי מבואסת מאוד. אבל אם זה ממש רציני אני יכולה לבכות או שיירדו לי כמה דמעות אבל בסופו של דבר (בדרך כלל) משלימים אני משתדלת לא לבכות... לפעמים יוצא לי ו... את ממש לא צריכה להרגיש רע שאת לא בוכה בסרטים או אפילו בקושי במציאות כל אחד מתמודד אחרת אם הדברים אצלך הדרך היא לא בכי פשוט מאוד למרות שמלא פעמים בכי משחרר

אני יודעת שמשחרר..../images/Emo54.gif

וזאת הבעיה, שככה אני אוגרת ואוגרת עד לאיזה התפרצות.. אבל עזבי. זה מין דפקט בי..

אני ראיתי אתמול אד ווד ../images/Emo99.gif

וג'ונסי כ"כ חמוד שםם.. סרט מעצבן כי הוא לא מצליח בסוף יואו הכרחתי את עצמי להשאר ערה עד שנגמר הסרט שזה היה בשלוש ומשווו רציתי לראות סיוט ברחוב אלם אבל אין לי יס=\ בעקרון אד ווד חמוט אבל זה בשחור לבןןןןןן וזה קצת מרוח, אבל לא נורא, סבלתי קצת בסוף רק בשביל ג'ון

מה הבעיה שהסרט בשחור לבן?

כמובן שעדיף לראות את ג'וני בצעוני
אבל אין בעיה עם שחור לבן... אני דווקא אוהבת סרטים כאלה! לא שראיתי אד ווד אבל שמעתי שזה סרט מעולה הלוואי שייצא לי לראות

WallFlower

New member
דווקא שחור לבן זה הכי יפה בעיני

אין כמו צילומים שחור לבן
אפילו האנשים הכי מכוערים יוצאים יפה בשחור לבן

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה גם נכון...

אבל,אני חושבת שהשחור לבן נועד על מנת לצלם אווירה והווי. ואולי זה מה שטים ניסה. לא יודעת. בכל מקרה,סרט מעולה.

WallFlower

New member
חחחחחחחח נו לא חחחחחחחחח../images/Emo9.gif

ברור שזה לא מה שטים כיון אליו... ג'וני וכולם מספיק יפים...הם לא צריכים שחור לבן שייפה אותם
ארג! אני טיפשה ואני לא מצליחה לחבר משפטים!

לא לא לא ../images/Emo9.gif

הבנתי ל-מה התכוונת וציינתי שזה גם נכון.. ואז אמרתי מה שנראה לי שטים התכוון אליו.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את מצחיקה אותי
הלוואי והייתי יודעת לחבר משפטים כמוך

WallFlower

New member
די! אני סתומה ברמות! אני לא מבינה

מה אנשים מנסים לומר לי! ארג! זה פשוט קורה יותר מדי

גם לי זה קורה הרבה בזמן האחרון..

לא נורא,יהיה בסדר. ראית מדריך הטרמפיסט לגלקסיה כבר? מחר אני הולכת (מקווה בכל אופן)

WallFlower

New member
המף לא ../images/Emo10.gif הייתי אמורה ללכת היום

אבל זה לא יצא לפועל... שבוע הבא בתקווה... או שאולי אני אחכה לספר שיגיע וזהו

בדיוק קראתי המלצה -

קודם לראות את הסרט ורק אח"כ לקרוא את הספר,בגלל שהסרט יהרוס לך את הספר,או משהו כזה.

למעלה