שלום...

uPDoWN

New member
שלום...

אני מקווה שזה המקום הנכון לפרסם את זה ולקבל על זה תגובות... אז ככה... סבתא שלי נפטרה בליל שישי שבוע שעבר (לא האחרון... לפניו...)[ע"ה]... היא הלכה לישון בשעה 22:30 ואמא שלי מצאה אותה ב00:30 ללא רוח חיים. לפני שהאמבולנס לקח את הגופה שלה הורידו ממנה את העגילים והשעון. היום אמא שלי הסתכלה על השעון ושמה לב שהשעון עצר בשעה 22:35. וזה לא שהשעון עצר במהלך השבוע אלא היא ידעה שהוא נעצר ברגע שהורידו אותו ממנה אבל היא לא התייחסה לזה כ"כ באותו הרגע. מעבר לכך, יום ראשון לפני שהיא נפטרה היא עברה ניתוח בעין שמאל, ויום למחרת באו כל הנכדים שלה עם הנשים שלהן (למי שיש) והילדים שלהם (למי שיש). כשהם הלכו סבתא אמרה משפט כזה: "איזה יופי... כל הנכדים והנינים באו להגיד לי שלום" ולא ייחסנו לזה חשיבות רבה כי סבתא שלי לא דיברה עברית מי יודע מה... (סתם כד"א... סבתא הייתה גרה אצלנו בבית). באותו יום שכולם היו אצלנו ובאו לבקר אותה אחד הנינים התעקש להישאר לישון אצלנו והוריו לא הסכימו כי היה לי בי"ס למחרת. יום שישי בצהריים לפני שהיא נפטרה הוא צייר ציור: שמיים תכולים, שמש צהובה, דשא ירוק וציפורים מפוזרות בשמיים. הוא רשם על הציור הקדשה לסבתא עם השם שלו. כל מה שסיפרתי כאן נראה לנו-המשפחה באותם הרגעים שזה קרה דברים רגילים ונורמלים, ואחרי שהיא נפטרה פתאום הכל קיבל משמעות שונה... מה דעתכם..? נ.ב. חשוב לציין, שהרבה זמן הנכדים והנינים האלה לא היו כאן... וזאת הייתה הפתעה דיי גדולה לכולנו שהם באו. מעבר לכך, הנין שרצה לישון כאן... הוא בן 7 ובמשך 7 שנים ניסינו לשכנע אותו לישון אצלנו והוא לא רצה.. אפילו בתור תינוק... אם הוא רק היה מרגיש שההורים שלו הולכים אז הוא היה בוכה עד שהיו לוקחים אותו איתם... ופתאום דווקא באותו שבוע הוא ממש התעקש לבוא לישון כאן...

ohav2

New member
יש לי פתרון

שלום לך הסיפור שלך הוא מעניין ביותר.....אני חושב שהבנתי את פשר הדברים ורציתי להגיד לך אותם למרות שאני רק בן 14 אז ככה אני יעשה את זה לפי חלקים קודם כל חלק השעון אמרת שסבתך הלכה לישון בשעה 22:30 השעון עצר בשעה 22:35 זה אומר חמש דקות לאחר שסבתך נרדה היא הלכה לעולמה זה חלק ראשון החלק השניה הוא המשפט "איזה יופי כל הנכדים והנינים באו להגיד לי שלום" מקרה זה אינו אומר שסבתך ידעה את אשר הולך לקרות במודעות הפיזי שלה אבל כנראה שבתת המודע שלה היא כן ידעה וזה התבטא המשפט הנ"ל חלק שלישי הנין בן השבע..חלק זה מוזר בעיני אך פתרון לו הגיוני ביותר ידוע שהמון ברים עוברים דרך ילדם קטנים זכרונות ומסרים כי להם אין לאגות בחיים אין להם כל מיני צרות ברמה האישית או כל מיני דברים שאצל מבורים לחוצים מאוד כמו ענייני תשלום ענייני מ'ס ועוד כל מיני דברים בסגנון הזה אפשר להגיד שילדים קטנים קשובים לדברים מסביבם הוא ממש רצה לישון אצליכם כדאי להפרד אני סבור שאתם תותפעו בעוד דברים בעתיד מהילד בן השבע מקרה זה הוא מקרה מיוחד הוא מעיד על סימנים אשמח אם תיצור איתי קשר באי מייל תודה [email protected]

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo13.gif

היי

אנשים יודעים כשהם הולכים למות הרבה שעונים של מפורסמים עצרו עם המוות. זה ידוע. גם הנכד הזה ידע באינטואיציה. יש לנו הרבה יותר ידע ממה שאנחנו חושבים. רק שהחברה ההגיונית מפחדת מזה ומנסה להסביר הכל בהגיון.....

למעלה