שלום

susony

New member
שלום

האמת היא שזו הפעם ראשונה שאני נכנס לפורום, ואני כותב כי לא מזמן חלמתי חלום שמטריד אותי,ורציתי לחפש איזושהי תשובה. לא מזמן עברתי לגור בערד. ערד היא עיר בדרום הארץ, אי שם בדרך לים המלח, אין שם הרבה, פעם היה שם פסטיבל בקיץ היום כבר לא. אפילו לי שהייתי תושב באר שבע, ערד הייתה אי שם... אפילו את הטיולים השנתיים של בית הספר אלו שעברו דרך העיר הזו אני לא זוכר. אני בכלל רציתי לעבור לגור באחד המושבים, או אפילו להדרים לכיוון מצפה רמון, ערד אף פעם לא עלתה על הפרק, אבל בגלל שהחברה לחצה לגור יותר קרוב לבאר שבע, יצא שעברנו לערד. ברגע שעברנו לגור שם הרגשתי שפה זה הבית שלי. הרגשה שלא הייתה לי מאז שעזבתי את בית הורי כשהתגייסתי לצבא. הרגשה חזקה שכאן זה הבית שלי, שלכאן אני שייך. כשאני מסתכל על האצטדיון אל על תחנת האוטובוס המדברית יש לי תחושה שאני מכיר טוב את המקום כאילו שביליתי כאן הרבה. אבל לא רק בגלל זה אני כותב, לפני כחודש וחצי חלמתי חלום שבו הייתי עם מישהי (שאני לא מכיר) באוטו, חנינו באזור בעיר מול הנוף, והתחלנו להתמזמז, עד להורדת חולצות. לא הגענו רחוק, בשלב מסוים הופיעו שם שלושה חברים שלי, אחד מהם לא ראיתי הרבה זמן ובקושי הייתי איתו בקשר,והוא התחיל לרדת עליי ועל הבחורה, שבינתיים התאדתה לה איפה שהוא, אני הייתי נבוך. האמת היא שדי שכחתי את החלום הזה, אבל לפני שבועיים אני וחברה שלי עשינו מסיבה והזמנו הרבה חברים, בין השאר הגיעו שלושת החברים הנ"ל. אחה"צ כשהמצב נרגע, לקחנו אותם לתצפת על הנוף, בשלב מסוים אותו חבר מהחלום מצא חזייה שחורה זרוקה על האדמה ועשה מזה צחוק. באותו רגע היה לי פלאש בק חזק לאותו חלום, הייתה לי תחושה שאני מכיר את החזייה הזו, וזו הייתה בדיוק אותה נקודה שחלמתי עליה. כאילו מה שחלמתי לא היה חלום, אלא משהו אמיתי. החוויה הזו הייתה ממש חזקה. רציתי לשאול אם מישהו מכיר את התופעה זו או משהו דומה, הנושא הזה מטריד אותי. תודה

Rinor

New member
שלום לך

בוקר טוב ואולי לא היה זה חלום? :) לי היה אירוע דומה לפני מ"ס שנים, בו חלמתי שקמתי באמצע הלילה להוציא חולצה מהארון שתהיה מוכנה לבוקר, ובבוקר כאשר התעוררתי החולצה אכן היתה באותו מקום שחלמתי ששמתי אותה, למרות שיום לפני כן היא היתה בארון... אני לא חושב שאתה צריך לנסות להבין את אשר קרה אלא לקבל זאת, להיות עד לאירוע הנהדר הזה ופשוט להמשיך לזרום, המסרים אותם תצטרך לקבל אכן יבואו אליך, רק הייה מודע להם וליקום הנפלא הזה... המשך להרהר מידי פעם ופשוט זרום, דברים ייקרו מעצמם ואתה תבין אותם בהמשך הזמן, רק הייה ער ועד...(ער ועוד - ואולי לא ישנת?) ייתכן כי חווית חוויה אסטרלית, אכן קרה אותו אירוע ש"חלמת" אותו, אך במימד אחר, ופה במישור הפיסי נזכרת בו... אשמח לנסות לחשוב על עוד דברים, אך הדרך היא שלך לחוות אהבה ואור ידידי... זילברמן ניר

susony

New member
תודה על התגובה

אני משתדל לקבל את הדברים כמו שהם, מעולם לא היתה לי חויה כזו כל כך חזקה היו לי חוויות אחרות. החויה הזו פשוט השאירה אותי מבולבל קצת תודה אביב

Rinor

New member
אביב יקר

אני שמח שחווית חוויה שכזו חוויה שכזו יכולה לגרום לך לראות את היקום, העולם בצורה אחרת, אמיתית, לא לקבל דברים כמובן מאליו ולהיות מודע אולי זו חוויה אשר תהיה מפתח לחווית אחרות אותן אתה אמור לחוות, וכי חוויה זו גרמה לך לתהות, ולהיות מודע יותר עתה... אהבה ואור

susony

New member
ניר יקר

אני משתדל לראות את היקום כמו שהוא, אני משתדל לקבל דברים שמגיעים אליי, אני משתדל להיות מודע רק שבזמן האחרון אני לא מרגיש שיש לי את האנרגיות המתאימות, ושאני מתרחק מההתחברות לעצמי. נפתחתי לעולם הרוחני לפני כשנתיים, קיבלתי עולם מושגים חדש. עם זאת חוויה כזו מעולם לא היתה לי. אני מרגיש שיש בי הרבה יותר ממה שאני יודע ואני לא יודע איפה להתחיל לחפש. באהבה אביב

Rinor

New member
זרום

אל תחפש, פשוט זרום עם היקום כפי שהוא... לך בדרך שלך, לך בכיוון האור והדברים כבר יתרחשו כפי שהם צריכים, אתה רק השאר מודע ומלא אור ואהבה... אהבה ואור ניר

kerensztern1

New member
הרבה פעמים חוויתי

דברים דומים שנקראים גם "דז'ה וו" שזה בצרפתית "כבר נראה"... מן פלשבקים שמחזירים אותי לתחושה שכבר נחוותה ע"י מתישהו לדעתי זה לא קשור לחלומול זה כאילו באמת שמשהו בנשמה שלנו כבר חווה את החיים האלו באיזה אופן או אפילו חלק מהנשמה שלנו חווה את זה ואז משהו "מזכיר " לנו את זה... זו תופעה מוכרת מאוד דווקא בדרך כלל בגיל ההתבגרות...(אולי כל החיים זה גיל התבגרות אחד ארוך...).

למעלה