שלום

../images/Emo6.gif

שלום לכולם שירו נאפ עידו בשמת באתי לראות מה קורה פה כמו שאתם יודעים אין לי מחשב אבל היום נפל בחלקי העונג עוד לא היתחלתי לארוז אבל אני חושב על זה בקיצור אני כאן עד השעות הקטנות אם בא לכם להציק

FunkyGiraffe

New member
אה ומשה

תגיד ליאיא שיבדוק את המיילים
ואם תצליח - קפוץ לראות מה קורה באירוח של שחר מינץ ומאיר שליבו ב4.4 חחחחחחח תלכו מאיזה אינטרנט קפה בניו יורק שם
סתעעעם ד"א העברתי לשחר פרטים על הניטינג פאקטורי

FunkyGiraffe

New member
להההההההההה

קמתי מהמיטה כי אני עוד לא מצליח להרדם ואיזה הפתעה דפקת אח של דוד שלו! מה קורה אחי?

shiroo

New member
תגיד לייייייי !!!!

אתה בא לצחוק עליי או מה !? אני חשה התעלמות גמורה !!!!!

FunkyGiraffe

New member
מה נהיה לך בן אדם להכנס לניהול ב2

בלילה ולשרשר מתופף? אם לא היית משה לא הייתי עושה את זה!

RESTO

New member
יאללה אנשים!

אני החלטתי לעוף למיטה... לילה טוב שיהיה לנו... ומשה , תעשה לי בוקר טוב ותחזיר לי תשובה במסרים!

FunkyGiraffe

New member
אביעד אחי, תחשוב על זה, הוא עכשיו

הולך לנגן את קוואמי איך לעזאזל אפשר לתופף את המקצב של "עשר!" ????????. נראה לי הוא יתקין שם 452451384123 מערכות ועדין לא יצליח..

FunkyGiraffe

New member
לא הבנת שאורי שוחט בנה את הביט הכי

מבולגן שקיים? תקשיב לו מההתחלה...

FunkyGiraffe

New member
עאלק שעות קטנות

עד שככה אנחנו מגיעים לנושא מעניין אתה נוטש? שלום כאן הקופאית נטשה משה לתיבת המסרים אני חוזרת שנית משה לתיבת המסרים תודה

WuTang21

New member
אין לך בית ספר או משהו..

עידווווווווווו.. שנים שלא דיברנו אני עם הפורום הזה בתקופות !!! חייב לחזור לפה !!

FunkyGiraffe

New member
אתה לא יודע עד כמה אתה חייב לחזור

לפה אחיי כוסאמק בפסח אני זבל אל תקרא לי עידו אם אני לא רואה אותך בג'י! יש לי בצפר עוד רבע שעה מעכשיו

WuTang21

New member
אף אחד מהחברים שלי לא בא לג'י

חוץ מסייקו.. אבל אני אנסה להגיע..!! מקווה שזה לא ייפול על היום של מסיבה אחרת שאני רוצה ללכת אליה !!

למעלה