שלום

טיפקסית

New member
משההה מה קורה יא מטורף

רק עכשיו חזרתי מבי"ס [כן תאישמו את מגמת אומנות בלקיחת שעות פנאי] מה קורה אטרררררררררררררררררררררף חח יא חיית טרף מה עשית ער בשעות הקטנות של הלילה חח אני כבר מזמן ישנתי בשעה שנכנסת. ככה זה בכיתה י"ב, אין חיים בכיתה י"ב. חח איך היה פורים? למה התחפשת? בואנ'ה אתם אוטוטו עוזבים אותנו הא? דיא באלאק אתם לא קופצים להגיד שלום מוכנה לנדב את כל הבתי קפה אינטרנט שפזורים בניו יורק,סיאטל,ניו ג'רזי ,לוס אנג'לס וושינגטון. ואהההההההההההההה עשית לי את היום אחי יוטמוב מושו וכולם ביחד מוש השור עובד וטוב לו..מוש מוש מוש מוש הוא איכר חרוץ,אבל תמיד יש הפתעות [תראו] אז כדאי לכם לפגוש את מוש מוש

FunkyGiraffe

New member
חירפנת ת'בן אדם חלאססססססססס

נראה לי אם תלכי לפסיכיאטר הפסיכיאטר יוצא משוגע

רגע זה משה משה

יענו אטרפ? אחויה תעשה לי תוף! אבל יותר מזה, תתחיל לחזור לשיר בצרפתית בהופעות בקוסמאמק, אין לך מושג כמה אתה חסר שם!

FunkyGiraffe

New member
עם כל הכבוד למשה (ונראה לי שהוא יוד

ע עד כמה אני מכבד ומעריך אותו - רק פי 424112342 ממה שהוא חושב) לדעתי הבתים של גיא ושירי יושבים שם הרבה יותר טוב והייתי שמח לשמוע שם גם את כושי כלב קט וסגול59 ואפילו רויאל כמו שהיה בצוללת לפני שנה שנה וחצי ובפלמחים בקיץ האחרון או אפילו את הבתים של שאנן האחרים מהשיר שהם מורידים בגלל גיא ושירי אבל מיצינו את הראפ של משה למרות שהוא מצחיק בטירוף פיליפ אוזוסוט בקאמבק!

parnar

New member
חחחח בקשר ל רק פי 424112342

הוא באמת חושב שלא מעריכים אותו בלהקה... ואני לא מבין למה
(אולי כי לא צועקים "משה תעשה לי ילד!!!@!@#" ?
)

עם כל הכבוד

בכללללל בכללללל לא! לא יודע אם מדובר בבתים האלה, אבל זה מה שאני מכיר, הקטע של ה"זה מעצבן אותי" הזה זה אחד הדברים הדפוקים ביותר שקיימים, זה ורס עלוב למדי שהורס את כל היופי בשיר הזה.בשיר צריכים לשיר שני אנשים: שאנן ואטרף, כמו בדיסק. גירסאת ההופעה שאני מכיר (כולל הבתים הנ"ל) גרועה להחריד, זה לא מתאים לשיר, לא מתאים לרעיון האורגינל שלו ושאנן צריך לחזור לשיר שם, ביחד עם משה בצרפתית, את הבתים המקוריים של השיר.

FunkyGiraffe

New member
אתה לא מעודכן... יש בתים חדשים!

זה מעצבן זה וורס עתיק של שירי שהיא לא ביצעה כבר קרוב לשנה בהופעה עם הדג היא עכשיו עושה בית חדש שהם כתבו כמה ימים לפני שהם נתפסו בוואדי ערה עם סמים שכמו ששאנן הגדיר אותו ממש ראה את הנולד וממה שהוצאתי משמיעה יש חלק נכבד מהבית החדש של גיא אצלי בחתימה

טיפקסית

New member
ניסיון לחתימה החדשה שלי שימו לב

להקדשה מתחת לשיר אטרף אם אתה קורא ת'חתימה היא מוקשת במיוחד לך מוואה גדול לכולכם קיבלתי 69 בבגרות בספרות

° w a v e °

New member
וואי ...

איך החתימה שלך מזכירה לי את התינוק הוורוד החסר פרצוף ואיברים ממשיים הזה מפלסטיק, שהוא כביכול היה משה בתיבה, רק בלי תיבה, שלכל ילד בישראל היה...

parnar

New member
משה מספיק שרשור אחד בשביל להגיד

שחזרת אתה עושה לנו המנהלים עבודה קשה איתך
יאללה זזתי ללמוד ביי

למעלה