שלום!

שלום!

שלום לכולם! סליחה על ההודעה החדשה... אני מעריצה של קיציס ופרידמן כבר שנים,מאז שיצא חלומות בהקיציס.. לאחרונה עשיתי סדר בחדר ואיבדתי(ואני לא מוצאת)את הדפים עם כל הפוליטקלי קורקט שהיה להם... זוכרים בחלומות בהקיציס שהיו את הקטעים של הפוליטקלי קורקט? אז אם למישהו יש את זה אני אשמח מאוד מאוד מאוד שתרשמו את זה בפורום...(פעם שמו את זה כקובץ..בוורד נדמה לי...והדפסתי את זה)אז אני מאוד אשמח! תודה מראש!

בבקשה תענו לייייי

אני זוכרת שפעם היה את זה בפורום... אני הייתי פעם בפורום וזה היה...ועכשיו אני לא מצליחה למצוא את זה....! בבקשה שמישהו ישלח לי או יכתוב לי את הפוליטקלי קורקט!

F10J

New member
הגיע הזמן שמישהו יעריך

את ערימת הזבל הזאת שנקראת ההארד דיסק שלי

kfm

New member
^%$#@T%$#!

דאאמממממ כתבתי עכשיו איזה שעהההה את כל מה שהיה חסר ואז התנתק לי המחשב. כרגיל.. בעעע נשבררר סורי

אוווף...

אולי תכתבי בוורד ותשמרי...חחחח ואז תעשי העתק הדבק...זה לא יקח הרבה זמן

kfm

New member
../images/Emo26.gif

אל תגיד חנונים- תגיד מאותגרים קולית, תגיד לפלפונים, תגיד זיגים, מפוצצי חצ'קונים ,יוצפחים, מהנדסי מחשבים, מסתרקים הצידה, מכירים את סטארטרק בעל פה, תגיד אומרים להם תודה אז הם אומרים "מה תודה, תתפשטי..", בכל מקום הם אומרים "גגגג"..בערב שבת הם יושבים ומשחקים מבוכים ודרקונים, כשהם רוצים ממש להיזרק הם עושים פנטזיה, תגיד יש להם סוודרים עם כל מיני דוגמאות, פשוט תגיד אמנון לוים קטנים.. אל תגיד חרשים- תגיד מיעוטי שמיעה, ליקויי שמיעה, חסרי חוש מרכזי, לא נהנים בקונצרטים, לא מבינים סרטים בלי תרגום, לא מכירים את "יסטרדיי" של הביטלס, תגיד הם רואים טוב, יש להם חוש שישי מצוין, הם ממשמשים טוב, חוץ מזה- כלוםםם, מדברים עם הידיים כל הזמן, חסרי רדיו באוטו, טלפון מצלצל- שעהה הם לא עונים, הלן קלרים, פיגוע- לא שומעים כלום אפילו לא מזיזים תראש. בום! כלום ..בום! כלום..לא שומעים בשבת שירים ושערים.. אל תגיד פוזלים- תגיד עיניים בורחות לצדדים, תגיד מסתכלים למקום אחד וחושבים שהם מסתכלים למקום אחר, רואים ערוץ 1 וערוץ 2 בו זמנית, תגיד ענת עצמונים קטנים, אנשים פונים אליהם אז אומרים "רגע אתה מדבר אלי..או..אל מי אתה מדבר?.." אל תגיד שטוחות- תגיד מאותגרות מחשופית, קשרי חיתוך, היו באודישינים לפרסומת של מאמא עוף ואפילו לא דיברו איתם אחרי זה אפילו לא אמרו שיתקשרו אליהם, עושות חזיה משני כפתורים וחוט דנטלי, אתה כל הזמן נעלב מהן כי אתה חושב שהן עם הגב אליך, במכולת המוכרת שואלת אותן "אדוני, מה בשבילך?", בצו שני הרופא אומר להן "חייל תשתעל",עוברות יותר בקלות דרך החריץ של הדלת, תגיד התפתחו מינית מאוחר, מאוד מאוחר, מאוד מאוד מאוחר, אפילו מאוד מאוד מאוד מאו..לא התפתחו מינית. זה בינתיים לפני שימחק שוב

kfm

New member
../images/Emo26.gif

אל תגיד מסוממים- תגיד מאותגרים סאחית, נותנים באף, אוהבים את התוכנית "של מי השורה הזאת בכלל", גונבי טלוויזיות ווידאוים שאומרים "אני יכול להפסיק מתי שאני רוצההה", תגיד חברים באירגון הג'ויינט העולמי, שחקנים ראשיים בזינזאנה, בתמונות תמיד יוצאות להם עיניים אדומות גם בלי פלאש, מזמיני פיצות ב3 בלילה, אנשים שכל הזמן מחכים לגלגול הבא, תגיד אומרים "יש לך 10 ש"ח אני חייב להגיע לבאר שבע, אולי שקל...?.." אל תגיד גמדים- תגיד קצרי קומה, מיעוטי גובה, מכווצים, ראש מאורך ורגליים לא מתאימות, מעוכי קומה, אטמוספרה מעל הראש, צמודי קרקע, לילפוטים, חסרי פרופורציה, מיניטורות.. את הקרחים אני לא ממש זוכרת בע"פ, אני צריכה לחפש את זה, אז בהזדמנות..

תודה!

יש כמה פרטים קטנים שאני זוכרת אולי זה יזכיר למישהו... לגבי גמדים,היה אחד שזה-כשהם הולכים למכולת המוכר לא רואה אותם. ולקרחים,היה משהו כזה-נראים כמו זין רק בלי חור,מסנוורים,חלקלקים...זה מה שאני זוכרת.. מישהו נזכר?

נ.ב

גל,אני מציעה שתשימי בלטאגליין את השרשור הזה...של הפוליטקלי קורקט..זה יכול ליהיות טוב.. וד"א,יש מישהו שיש לו את הקטע של המדביק תוויות? נניח-אתה אומר שאני מטומטמת? אם זה שהפסדתי בדמקה לכפכף זה ליהיות מטומטמת.......בלה בלה בלה... למישהו יש את הסידרה הזו? שוב תודה אחים שלי!

למעלה