שלום!!!!

SpyKid

New member
../images/Emo45.gif בקשר לארץ ולמדינה :)

אבל למרות שיש פה כמה מקומות יפים אני חושבת שבחו"ל יש הרבה יותר מקומות יפים :) (מה שבעיקרון לא מפתיע כי ישראל זאת מדינה קטנה...)

AeroSlash

New member
כל ארץ והייחוד שלה...

יש דברים שלא תמצאי בשום מקום אחר כמו שיש דברים שלא תמצאי בישראל..

Dynamo1929

New member
וברכה!!!!

1) לא מזמן "חגגתי" עשור. 2) הרבה. 3) בעקבות בעיות כלכליות. 4) כמו אלה-כדאי שאשתוק. :) 5) מחבב....

Vrock

New member
תשובה.

אני בארץ 13 שנים ככה. כלום-בן שנה וחצי כשעליתי. עלינו בגלל המצב הגרוע. אני לא אוהב את מדינת ישראל כרגע. אני חושב שזו מדינה גרועה ברוב הדברים שהיא עושה. אני חושב שהיא מדינה עיוורת ולא מוסרית. אני אוהב בעיקר את הקונספט הכללי שלה שלדעתי טוב מאוד, ומאמין שהיא יכלה להיות הרבה יותר טובה אם היא הייתה מממשת אותו. האנשים במדינה די בסדר לדעתי, לפחות רוב אלה שפגשתי. יש מקומות שהמצב בקרשים ויש מקומות עם אנשים מאוד נחמדים.תלוי איפה אתה.

Janem

New member
הגיע הזמן

שגם אני אצטרף לפורום... ----Loading---- אה... כן. -16 שנה בארץ. -לא זוכר משם כלום, צלליות של זיכרון לבן... -עלינו כי היינו פראיירים, לא היה לנו רע, חיינו כמו מליונרים, אבא שלי רצה לעלות לישראל ומשם לאמריקה, אמא שלי אף פעם לא הייתה מרוצה מכלום...חח, התוכניות קצת התעכבו... -ישראל-אפשר להגיד שנולדתי פה, אני לא מכיר בית אחר, לאט לאט אני מבין שהאנשים כאן טובים, אבל אין כאן הרבה עתיד... אז אני אעזוב לאמריקה כמו כולם, כנראה שלא לתמיד.

תשובות!

אני 14 שנים ו9 ימים בארץ... אני זוכרת עכשיו הכל משם כי הייתי שם לפני 4 חודשים.. אבל בכללי לפני שהייתי שם זכרתי כל מיני מקומות את ה-DACHA "גן הקיץ" ששם טיילנו הרבה עם סבתא שלי את ה-TRANAVI ועוד כמה מקומות:) עליתי מסנקט פיטרבורג אגב:) למה עליתי????ההורים שלי הביאו אותי...הייתי רק בת 5 וחודשיים... לא יודעת מה אני חושבת על המדינה....שהיא נחמדה וזהו... ולא אני לא אוהבת אותה=\ לאבא לי לחיות פה...

the freaky girl

New member
הממ..

אני פה 14 שנה.. עליתי בגלל שההורים לקחו איתי איתם.. oO כי המצב ברוסיה היה רע.. מה שאני חושבת על ישראל זה שחבל שהיא לא נמצאת בפולין.. :| אם אני אוהבת את ישראל? הממ.. אולי קצת, בערך.. כי הרי אין לי ארץ אחרת (חוץ מפולשה ובלרוס
) וכאן נמצאים כל החברים שלי, כך שאין לי ברירה.. :]

U z b e k

New member
אני יענה:)

ממ 14 שנים.. כלום אני לא זוכר היתי ממש צוציק
שיקול של ההורים..כנראה שהם הגיעו למסקנה שפה זה מקום טוב יותר מממ "אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת" מאוד מאוד מאוד

eMiFrEaK

New member
מגיעה לך - ../images/Emo25.gif

"אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת" !!!!

eMiFrEaK

New member
שלום שלום....

אני בארץ 14 שנה... לא זוכרת משם הרבה וטוב שכך... עלינו, כי כולם עלו\ברחו המקום הכי משמעותי בשבילי בעולם כולו. אני לא אוהבת.. אני סוגדת לארץ הזאת, זה הדבר הכימ טוב שקרה לנו אי פעם, הקמת המדינה הזאת.

beatman

Member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

14 שנה. לא זוכר כמעט כלום,הייתי בן 3. המשפחה אומרת שעלינו בגלל המצב החרא שם,אני דוקא שמח שעלינו גם כי זו אדמתנו וגם כי אם לא היינו עולים הייתי עכשיו עבריין מסריח. מדינה מגניבה,יפה,נוחה לצרכי האזרח(בהשוואה לחו"ל),אנשים חמי לב(נו יהודים
) למרות שהרוב לא ממש מנומסים,מה שמעצבן אותי זה שהרוב לא ממש פטריוטים וציוניים,אף על-פי ששירתו בצבא וחונכו לאהבת הארץ.כנראה משום שמוחם שטוף בתעמולה בוגדנית
. אוהב מאוד
,סתכלו בחתימה

beatman

Member
בבלורוס עכשיו המון אנשים עבריינים

אפילו קרוב משפחה שלי אחד שלצערי נשאר שם
בכלל איכות החיים שם = עולם 3.

../images/Emo45.gif

אמת אפשר לחשוב..... מה זאת הסטיגמות הדפוקות האלו????? בעע שנואת את זה! כיאלו שאצל הישראלים חסר עבריינים...

למעלה