שלום!!!!

angel445

New member
שלום!!!!

מאחר ואני לא ממש מכירה אותכם רציתי לישאול כמה זמן אתם בארץ?, מה אתם זוכרים משם?, למה בכלל עליתם לארץ?, מה אתם חושבים על המדינה? והאם אתם אוהבים אותה?

SpyKid

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הקיובה

New member
חחח היא כבר הצטרפה../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

בזכותי אני סיפרתי לה על הפורום

SpyKid

New member
:)

10 שנים בארץ
אני זוכרת המון דברים מרוסיה... את הדצ'ה והבית של הסבים שלי, את הדירה שלנו במוסקבה ואת השכונה בכלליות, את נהר מוסקבה, שהיינו מטיילים הרבה לידו... את הרכבת שהיינו נוסעים בה ממוסקבה לקזן... וכו' :)
לפי אבא שלי, עלינו כי "ברוסיה היה רע" :)
אממ... בקשר לשתי השאלות האחרונות - יש דברים שאני אוהבת פה ויש דברים שלא. (זה קצת ארוך לפרט...)

vali האחת

New member
->

* 10 שנים בארץ *לא זוכרת כלום...הגעתי לפה בגיל 4 *לפי דברי אימי: לא היה לנו עתיד שמה. (לא שיש לנו עתיד פה אבל נעזוב את הנושא הזה כרגע).. * מה אני חושבת על המדינה? אמממ מדינה נחמדה מאוד.. חחחחח כן אני אוהבת אותה....

helen12004

New member
תשובות

*14 שנים בארץ *לא זוכרת כלום-הייתי בת שנה *עלינו לארץ כי ההורים שלי חשבו שפה יהיה טוב כי אין אנטישמיות וכאלה *אני לא אוהבת את מדינה. ואני חושבת שרוב האנשים פה חסרי תרבות.

Janem

New member
כל התרבות שלנו

זה חוסר התרבות. רק לפני שבוע שנסעתי לבסיס ראיתי מהאוטובוס איך מישהו מבקש בזמן נסיעה ממישהו אחר שידליק לו סיגריה, והוא באמת הצמיד את המכונית למכונית של השני במהירות של 80 קמ"ש והדליק לו... איפה עוד תראי דבר כזה...

AeroSlash

New member
:)) אני עונה :))

אני 5 שנים בארץ ועוד 54 חודשים אני אהיה 6 :))) מה אני רק לא זוכרת משם. את הכל, את המזג אוויר, השלג, האווירה מהקסימה שהייתה שם (לא יודעת למה אבל בישראל מצאתי את עצמי מדוכאת מהאווירה בכללי הרבה יותר מאשר שם), את החברים שלי, את השכונה שלי, את הכיתה המדהימה שלי, את המחנכת שלי מכיתות א'-ד' שהיא בן אדם מקסים ואני מגעגעת אליה. את החברה המאוד מאוד קרובה למאמא שהיא הפכה לחלק מהמשפחה שלנו כשהוריה נפטרו בגיל צעיר ואחרי שאמא שלי הולידה אותי ואת אחי היא שמרה עלינו (כי בעלה נפטר :(( ואין לה ילדים, והיא מאוד אוהבת ילדים). בגלל זה אני ואחי מאוד מאוד אוהבים אותה ומתייחסים אליה כמאמא שניה. אני זוכרת עוד טריליארד דברים אבל אני אפסיק כי אני אתחיל לבכות מרוב געגועים :((( עלינו לארץ כי המצב שם לא היה מזהיר. אבא שלי יהודי ולכן הוא החליט להעלות לארץ ישראל ולא לשום מקום אחר. אני חושבת שהארץ מקסימה. יש פה המון דברים מדהימים ובהחלט מקום יפיפה ושמגע. בקשר למדינה - עדיף אני אשתוק. את הארץ - בהחלט
את המדינה, כמו שאמרתי, לא.

SpyKid

New member
חחחחחחחחחחח בהתחלה באמת לא הבנתי

איך את סופרת שעוד 54 חודשים את 6 שנים פה

למעלה