שלום

neta16

New member
שלום

היי לכולם....אני נטע בת 17 {16 זה משנה שעברה} ממ חדשה בפורום ברי. מאוד מאוד אוהבת את ברי ו....אני מקווה שיהיה לי אחלה לקרוא פה הודעות ולהבין דברים שמדברים פה.

היי ברוכה הבאה

אני יואב, מקווה שתהני פה אגב את מוזמנת לספר קצת על עצמך, מתי התחלת לשמוע ברי? איך? מהם השירים האהובים עליך? האלבום האהוב? ואם יש שיר שהשפיע.

neta16

New member
../images/Emo66.gifממ אז ככה..

אם זה מעניין בכלל מישהו ברי שמעתי בפעם הראשונה בערך בגיל שנתיים וחצי בתוכנית "זהו זה" חח כשהוא ביצע שם את חלליות וצפיתי בה לפני כמה זמן וניזכרתי כמה שזה עושה לי טוב אז זה התגלגל מחלליות שכל כך אהבתי . ממ ממש ממש ברי התחלתי לשמוע לפני שנה התעמקתי בשירים ו...היום אני מודה גם אני מכורה של ברי ואני מרוצה מזה. שיר שהכי אהוב עליי "החיים שממול" אלבום "נגיעות" השירים האהובים כמו שאמרתי חלליות כי זה שיר ילדות ממש ו...חם על הירח רעש לבן...נו באמת יש רק כמה שירים אהובים? כולם אהובים ... {מקווה שזה עיניין מישהו
} ממ כמו שאמרתי כבר אני מקווה להבין פה על מה מדברים ולהיות גם כן חלק מפורום תפוז.. וכן אני גם נמצאת ב]ורום הרישמי וראיתי שגם בתפוז יש אז זה לא יפריע לאף אחד שאני גם פה נכון?

חחחחח

לא ממש לא מפריע לנו, וכן זה מעניין לדעת מה אנשים אוהבים. לא כל כך קשה להשתלב אצלנו בפורום, אנחנו כמו משפחה פתוחה ואוהבת
... אבל בכל זאת את מוזמנת להכנס למאמרים ולקישורים כדי לראות מה יש, להשתתף בסקרים שעולים פה בערך פעם בשבועיים (לא מבטיח סקר כל שבועים אל תתפסו אותי במילה). ולהשתתף בפינות (הנה למשל יש גירסאות חדשת של הפינה "שיר ליום" ו"ברי מחכה להזמנה" את מוזמנת להשתתף, כולכם מוזמנים להשתתף)

neta16

New member
תודה רבה יואב

ממ בלי קשר אני מסתובבת פה בפורום כבר הרבה זמן אבל רק היום רשמתי הודעת שלום..לא דעת למה בא לי ככה להצטרף לפורום של ברי. ממ.....אני משתתפת בהרבה סקרים פה ואני מאוד אוהבת לקרוא פה מאמרים. וכן שמתי לב שאתם אחלה משפחה פה ו....נמשיך לכתוב ולדבר. תודה רבה על קבלת הפנים הנעימה . מממ עוד משהו...ניסיתי ככה לקרוא ולהבין את הפינות אשמח אם תסביר לי יואב.. בכל מקרה תודה. -נטע-

israel1986

New member
הפינות -

לא מסובך כל כך
ברי מחכה להזמנה - מביאים שם של אישיות מפורסמת וצריך למצוא את הקשר בין האישיות לבין ברי. שיר ליום - כל פעם יש שיר אחר, צריך לדרג מ-1 עד 5 ולכתוב מה המשפט האהוב מהשיר. איש תלוי - כמו המשחק הרגיל. למה התכוון הברי - ניתוח של השיר. והפינה החדשה יחסית של יואב - שכנראה השם שלה יהיה "דרך השווה אל המיותר" - בוחרים את הגירסה של השיר שהכי אוהבים, ומסבירים למה דווקא היא. וזהו בערך, נראה לי. תהני

neta16

New member
ואי...

תודה רבה על ההסבר מ...יש מצב אני מעתיקה אותו לדף ושמה לי אותו ליד המסך כדיי שכל פעם שאני אכנס אני אראה פינה אני אדע על מה מדובר זה בינתיים עד שאני אזכור אני כבר אשתלב לי. תודה רבה רבה לכם אתם אחלה . -נטע-

חחח בכל מקרה

בכל פעם שיש פינה חדשה יש לה גם הסבר מצורף ככה שאם את שוכחת את יכולה לראות... אגב יש גם את הפינה הוצא מהקשרו שבה עולה משפט משיר של ברי כאשר מילה אחת מודגשת, ואז צריך למצוא שיר אחר עם המילה הזו וכך הלאה...

למעלה