שלום :]

Anoya

New member
שלום :]

אני אנויה אני מתענינת במאגיה, מעניין אותי, שאנשים בעצם לא מבינים כמה הם יכולים לעשות, ולשנות, או אולי בעצם לא רוצים לדעת.. מעניין אותי, למה אנשים חייבים להרגיש שיש מישהו שדואג להם, מישהו בדמות אלוהים נגיד, ש"שומר " עליהם.. מענינים אותי הרבה דברים :] =שלום ויקי :] זאת אחותך:]=

ToryMaster

New member
יש לי אחות שאני לא מכירה?

ברוכה הבאה

Anoya

New member
ויקי! פרוצע!

זאת אחותך הקטנה :] שלקחת אותי לסיבוב בפורום ההזוי שלך.. בגג של עזריאלי :]

ToryMaster

New member
פרוצה את בעצמך!

מה את עושה פה בכינוי הזוי כזה? אנשים, להתייחס יפה, זו הקמע שלי

Anoya

New member
חח למה כינוי הזוי?

אנויה זה שם יפה ומאגניב :] באתילהגיד לך שאני אוהבת אותך :] אבל זה פורום נחמד.. החלטתי לשאר :]

odeliaremos

New member
אנחנו מתייחסים יפה ../images/Emo151.gif

אנחנו מתייחסים יפה מאוד מאוד מאוד. רציתי לשאול שאלה האם יש דרך או כישוף של מגיה לבנה לא שחורה לגרות לאדם לחשוב עלייך אך לא בצורה קשה מיידי אלא ככה שזה יגרום לו למשל להתקשר אלייך אחרי זמן מה שלא דיברתם? האם זה אפשרי? קראתי מאמר לע "שחור" ולכ זה ולא זו הכוונה כי זה מפחיד מיידי לעשות את זה הכוונה שלי משהו יותר נעים.אשמח לשמוע תגובות רעיונות. שבוע קסום מדהים ומקסים לכם שיהיה רק טוב ורק אהבה ואמן אמן רק אינרגיות טובות

Anoya

New member
טוב.. אני מבטיחה לא להתקרב לאנשים

המוזרים שאת מנהלת.. בקשר לשאלה שלך.. אל תכנסי לזה.. אל תנסי לגרום למישהו לחשוב עליך, זה יגרום רק להרס, זה לא אמיתי, זה אנוכי, אם זה צריך לקרות זה יקרה, אחרת את נכנסת למעגל, שאת בסוף תפגעי מאוד.. זה מה שאני מציעה.. אל תנסי .. לפי דעתי

odeliaremos

New member
תודה../images/Emo24.gif

תודה הבנתי אוקיי תודה על תשומת הלב מקווה מאוד שאת צודקת אם זה צריך לקרות זה יקרה. פשוט התגעגתי למישהו ורציתי להעביר לו תא תחושתי.שבוע טוב לך ולכולם.

ToryMaster

New member
המממ

הדרך הכי טובה היא ללכת ולומר לאדם הזה שמתגעגעים אליו.

למעלה