שלום

אני!

אבל תמיד כשאני גומר לספור אותן הן נעלמות לי... פרידמנים שלום, ברוכים הבאים. למה דווקא אוסף כבשים? מה הוא כולל? כמה זמן הוא קיים? אפשר עוד תמונות?

ChompeeF

New member
זה

התחיל מבובת-בד של כבשה (היחידה שעדיין לא מצולמת - יושבת על ה"דשבורד" ברכב, צופה לכיוון הנסיעה) שקניתי לאישתי כשהיינו עוד חברים בצבא, לאחר זמן מה, הוספנו לה משקפיים תואמים שמצאנו בשוק נחלת בנימין (משקפי-אף כהגדרת האמן). ומאז בהזדמנויות שונות כל בובת כבשה מכל חומר שהוא, וכל פריט שכבשים מעורבות בו בצורה כלשהי מצטרף לאוסף. אשתי גם מפסלת בקרמיקה, אז הוסיפה כמה פריטים מעשה ידיה. לא ספרנו אף פעם, אז לא ברור כמה יש. תמונות יעלו בהדרגה. תהנו...

powo

New member
הי פרידמן ברוך הבא

בצל קורתנו.פה אתה יכול לפתוח עדר.האם יש איזה קשר לקדישמן.

The Friedmans

New member
תודה

קדישמן קצת יקר, לא ?...
והנה סתם מגנט למקרר...

מקסים!

וגם התמונה מוצלחת. לא תמיד יודעים לצלם דברים קטנים, ומצלמים מלמעלה (מה שפוגע בפרספקטיבה), ובלי רקע מתאים. אתה לעות זאת מקבל מחמאה גם על הכבשה וגם על התמונה.

The Friedmans

New member
בכל מיני

חנויות של שטויות בארץ ובעולם, יש לנו אחת מספרד שלוחצים לה על הבטן והיא פועה... הכלב תמיד מתחרפן דווקא היא הכי מכוערת... כנראה בגלל המכשיר בבטן..

Wing Chan

New member
כבשים זה טוף

אהלן איש. כבשיןם זה אחלה, אהבתי במיוחד את הראשון בגודל של שקל. אני אוהב כבשים במיוחד על האש

ברוך הבא, ושאלות:

האם אתה אוסף רק דמויות או גם תמונות (לא שיש לי קדישמן מקורי לתרום לך, אבל גלויה חינמית כן), בולים וכו'? כמה יש לך באוסף? יש כאן כמה אספניות חיות אחרות: צפרדעים (חבויות בזמן האחרון) וכמובן חתולים - לילנד המקורית.

The Friedmans

New member
ושוב תודה..

ראשית זה - אנחנו, גם אשתי בשגעון - אוספים כל מה שמגיע ליד ויש בו כבשים (מצורפת דוגמה) עד היום לא ספרנו אבל נראה לי שבסביבות ה 100 פריטים. מה שחבל לנו שאין אייקון בפורומים של כבשה !!! לתשומת לב המקושרים... בקשר ל- אבסולוט קדישמן - זה עז ולא כבשה (הקרניים...) אבל תודה בכל אופן, נשמור את זה גם

למעלה