שלום

הבנתי. אכן חבל שאין סמלון של כבשה.

בכל מקרה, קבל את התנצלותי - הגלויה המיועדת לכם אינה זו של אבסולוט קדישמן, אלא גלויה אחרת עם ציור שלו. פשוט, הגלויה שצירפתי היא חלק מאוסף מודעות האבסולוט שלי, וממילא מצוירת בה עז, אז היא לא מתאימה לכם... מפתיע אותי שקדישמן צייר שם עז, כי הוא כל כך מזוהה עם ציור כבשים. שלח לי כתובתך במסר.

The Friedmans

New member
אין מה להתנצל...../images/Emo24.gif

קבלו עוד משהו כדור שלג כזה, כמו של כריסמס..

JAMES DEAN

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo24.gif

אני גלעד אספן כרטיסי ביקור ואם יהיו לי כרטיסים שיהיו עליהם כבשים אני אשלח לך. דרך אגב יש לי שתי שאלות: איזה מזל את? (בטח טלה חחחחחח) היה פעם בתוכנית של ארז טל וסיגל שחמון "העולם המופלא" אחת שמתה על כבשים ועד כדי כך היא גם עשתה קעקוע של כבש זאת את?

python 4

New member
יפה מאוד וברוך הבא!

מה גורם לאנשים לבחור חיה ולאסוף פריטים הקשורים אליה? יש כאן בפורום אספני צרפדעים וחתולים ואחותי אוספת פרות. אבל כבשים עוד לא ראיתי! אולי אני אתחיל אוסף חיות? הממ.. למישהו יש פסלונים קטנים של ארמדילו?

cohen chaim1

New member
גם אני אוסף

פרות,אבל לפעמים הן בועטות ולפעמים הן מצליפות בזנב.

yg23

New member
../images/Emo87.gifיש לך אוסף גדול.

ועשיר בפריטים. ממש יפה לעין.

yg23

New member
../images/Emo87.gifיש לך אולי..

מחזיק מפתחות כי פשוט זהו תחום האיסוף שלי. :)

ChompeeF

New member
יש למעלה

בתמונה בהודעה שהכותרת שלה על האש. אבל אף פריט לא למסירה ו/או מכירה.. צ'טערת...

The Friedmans

New member
תודה מראש

האמת יש לי אוסף קטן שזנחתי של קופסאות גפרורים ממסעדות ובתי מלון בארץ ובעולם, מרוכזים בצינצת זכוכית עם מכסה שעם, אבל בגלל שכבר הרבה שנים לא הוספתי לשם כלום, אני לא מדבר עליו כבר, הוא רק יושב לו שם ומעלה אבק.

דובושכ

New member
אוסף כבשים נהדר

יש כמובן הרבה מאוד בולי כבשים מניו זילנד, אנגליה, אירלנד, אוסטרליה ןעוד ארצות רבות וגם ישראל. יש אספן בולי כבשים בבת ים שהיה רועה בעברו. יש הרבה מגנטים עם כבשים . אם אגיע לאירלנד אחפש כמה מהם. הנה בולי כבשים מאוסטרליה:

למעלה