הייתי בפולין במרץ.... בזמן הביקור במחנה מיידניק היה לנו ביקור לא ממש רצוי של גלוחי ראש מעוטרים בשלל קעקועי צלבי קרס שבאו להתגרות למי עוד זה קרה? היו מקרים בעבר שהמצב הקצין?
נשמע אחו שילינג מפחיד! כל הזמן הזהירו אותנו.. אז יכול להיות מהפרנויות היה כבר אפשר להרגיש את האנטשימיות באוויר מאוד היה מפחיד להתסובב שם ככה סתם לבד..בזמנים החופשיים! מה שקרה לנו שנסענו לזקופנה..שנכנסו לעיירה אז על בית אחד עבדו אנשים על הגג והם התחילו לזרוק עלינו כדורי שלג.... אז המאבטח הפולני התחיל להזחיר להם בחזרה.. חחח..זה סתם היה קטע לא נעים..וכמו מטומטמים חבר'ה מהשכבה גם עשו את זה. נו טוב..קורה!
גם אני הייתי במידאנק אבל לא נתקלתי בצלבי קרס ובגלוחי ראש למרות שביום הראשון של המסע בקניון בורשה המורה המלווה שלנו הייתה עדה למעשה של פולני שאיים עליה(אף אחד מתלמידי המשלחת לא היה בסביבה שזה קרה) אבל רק חודש אחרי שחזרנו מהמסע היא סיפרה לנו על זה. מתי היית במיידאנק?
לא יודע אם זה מצחיק או עצוב , אותה כמות בערך ראיתי של מגן דוד , במקומות כמו המעלית של מערת המלח זה עוד אפשר לומר מצחיק , אבל על המיטה בחדר הילדים של מיידנאק (או אושוויץ אני לא ממש זוכר) זה כבר מגעיל!!!
הכי מגעילים בעולם נחשבים להיות הבריטים.... זה לא קשור... אני חושב שהדברים האלו מגעילים ברמה האישית של מיש שעשה אותם לא ברמה הלאומית.. מי שעושה אותם הוא אינפנטיל טיפש. מי שגונב ברזים בטורקיה הוא גנב.. אבל אנחנו צריכים להפסיק להכות על חטא כל פעם שאיזה ישראלי מתנהג כמו חרא.