שלום

dearanita

New member
שלום

הייתי בפולין במרץ.... בזמן הביקור במחנה מיידניק היה לנו ביקור לא ממש רצוי של גלוחי ראש מעוטרים בשלל קעקועי צלבי קרס שבאו להתגרות למי עוד זה קרה? היו מקרים בעבר שהמצב הקצין?

היי..הייתי גם במרץ, אבל לא

היה לנו תקרית כזאת מתי היית

jisack

New member
פאק...

נשמע אחו שילינג מפחיד! כל הזמן הזהירו אותנו.. אז יכול להיות מהפרנויות היה כבר אפשר להרגיש את האנטשימיות באוויר מאוד היה מפחיד להתסובב שם ככה סתם לבד..בזמנים החופשיים! מה שקרה לנו שנסענו לזקופנה..שנכנסו לעיירה אז על בית אחד עבדו אנשים על הגג והם התחילו לזרוק עלינו כדורי שלג.... אז המאבטח הפולני התחיל להזחיר להם בחזרה.. חחח..זה סתם היה קטע לא נעים..וכמו מטומטמים חבר'ה מהשכבה גם עשו את זה. נו טוב..קורה!

brt1

New member
גם אני הייתי במרץ בפולין

גם אני הייתי במידאנק אבל לא נתקלתי בצלבי קרס ובגלוחי ראש למרות שביום הראשון של המסע בקניון בורשה המורה המלווה שלנו הייתה עדה למעשה של פולני שאיים עליה(אף אחד מתלמידי המשלחת לא היה בסביבה שזה קרה) אבל רק חודש אחרי שחזרנו מהמסע היא סיפרה לנו על זה. מתי היית במיידאנק?

גל1234

New member
גלוחי ראש לא

אבל בדרך חזרה מהערב פולקלור בקראקוב עברנו בעיר העתיקה וכמה שיכורים התקרבו אלינו , היה לנו קב"ט סוף הדרך אז לא קרה כלום........

PaNDa BoY

New member
במיידנק לא היה, אבל אני חושב שבשוק

של ורשה העתיקה נתקלנו בכמה, אך הם לא היו מזיקים. כמובן שכתובות נאצה וצלבי קרס היו כמעט בכל מקום.

גל1234

New member
ראיתי הרבה כתובות נאצה אבל

לא יודע אם זה מצחיק או עצוב , אותה כמות בערך ראיתי של מגן דוד , במקומות כמו המעלית של מערת המלח זה עוד אפשר לומר מצחיק , אבל על המיטה בחדר הילדים של מיידנאק (או אושוויץ אני לא ממש זוכר) זה כבר מגעיל!!!

רק מגן דוד או שהיה רשום משהו../images/Emo35.gif

כי אם היה רשום ליד זה משהו לך תדע מה זה היה ..

גל1234

New member
רשום בעברית

"מיטל מרציאנו יב 4 " ועוד כל מיני שמות ישראלים באחד מהתי כנסת שהייתי הייתי בשוק ליד המגן דוד היה רשום מוות לערבים

brt1

New member
כתובות כאלה קיימות

במיוחד במערת המלח וזה הדבר הכי מגעיל לעשות למה לרשום את שמך?

כי הם ערסים ישראלים ../images/Emo4.gif

ואחר כך למה חושבים שאנחנו מגעילים בעולם...

תפסיקו להלקות את עצמכם...

הכי מגעילים בעולם נחשבים להיות הבריטים.... זה לא קשור... אני חושב שהדברים האלו מגעילים ברמה האישית של מיש שעשה אותם לא ברמה הלאומית.. מי שעושה אותם הוא אינפנטיל טיפש. מי שגונב ברזים בטורקיה הוא גנב.. אבל אנחנו צריכים להפסיק להכות על חטא כל פעם שאיזה ישראלי מתנהג כמו חרא.

דווקא אנחנו לא נתקלנו בשום

אירוע חריג... להיפך! ראיתי על איזה קיר באמצע העיר (אח איזה חרוז) כתובת של מגן דוד ולידה המילה רולז באנגלית.

למעלה