מעדן דנונה קרמי של שטראוס נדמה לי שכבר לא מייצרים את זה, ואם כן אז אורזים במיכל הרבה פחות אטרקטיבי.
P pizi33 New member 27/9/04 #14 מעדן דנונה קרמי של שטראוס נדמה לי שכבר לא מייצרים את זה, ואם כן אז אורזים במיכל הרבה פחות אטרקטיבי.
מ מ ש כ י ת New member 28/9/04 #17 קרם דה לה קרם כבר לא קיים אבל המיכלים שלו אכן היו מקסימים, נשאר לי אחד ומרוב "קמצנות" אני לא עושה איתו כלום, סתם מונח על שולחן העבודה מלא קשקושים...
קרם דה לה קרם כבר לא קיים אבל המיכלים שלו אכן היו מקסימים, נשאר לי אחד ומרוב "קמצנות" אני לא עושה איתו כלום, סתם מונח על שולחן העבודה מלא קשקושים...
מ מ ש כ י ת New member 28/9/04 #16 תשובה ל- 2 בדיוק את מה שהצעת אנחנו עושים כאן במפגשי היצירה שלנו, אשמח אם תתנדבי להדריך סדנא באזור המרכז, ראי את השרשור של עמיתוששש בנושא.
תשובה ל- 2 בדיוק את מה שהצעת אנחנו עושים כאן במפגשי היצירה שלנו, אשמח אם תתנדבי להדריך סדנא באזור המרכז, ראי את השרשור של עמיתוששש בנושא.
א אושרתי28 היחידה New member 28/9/04 #20 אכן הצעתי את עצמי היום ואני בכיף אשמח לארח ולהדריך. אך אני לא בטוחה שסריגת כיפות זה כל כך אטרקטיבי כאן.
אכן הצעתי את עצמי היום ואני בכיף אשמח לארח ולהדריך. אך אני לא בטוחה שסריגת כיפות זה כל כך אטרקטיבי כאן.