שלום

שלום

יש לי כמה שאלות ורעיונות אז ריכזתי הכל בהודעה אחת. ( לא יודעת אם זה הכי טוב...) 1. עזרה בהכנת מעמדים לנרות מגבס, בתוך קופסאות ריקות של יוגורטים - כיצד יוצרים את החור המתאים לנרות העגולים עם המתכת למטה? 2. האם יש בחורות שמעונינות ליצור קבוצה באיזור השפלה- מרכז כדי ללמוד האחת מהשניה. חג שמח

ניצנץ1

New member
על הנרות - לא יודעת, כי לא עשיתי

כאלה. בקשר לקבוצתץ לימוד עצמית- יש המון בנות בשפלה. אם כל אחת תכתוב מה היא יודעת ללמד- אפשר לארגן קבוצות קטנות בבתים.. מה את יודעת ללמד? אני בעיקר יכולה ללמד את העבודות על עץ, זכוכית וכרטיסי ברכה/ אלבומים. הייתי שמחה לתכשיטים, פימו , ציור על עץ, צריבות ופרגמנט.

גם אני מאיזור השפלה וגם אשמח להצטרף

אבל שרשור בנושא הזה, נעביר בבקשה לפורום החברתי

אני חייבת להתוודות

אני בעיסקי הפורומים רש שבועיי, ולמרות שהצלחתי ללמוד את רוב הדברים פה - המושג שרשור מותיר אותי די פלגמטית. למה הכוונה?

עשיתי שיעורי בית

וקראתי את החומר על השרשורים, אבל עדיין לא הצלחתי להבין איפה זה הפורום החברתי וגם מדוע לשוח את ההודה לשם.

smady a

New member
מתוקה לשרשר הכוונה ליצור שרשרת

בהמשכיות להודעה כתובה. אם פתחת הודעה בנושא מסויים אז אני אגיב להודעה שלך בשירשור ולא אפתח הודעה חדשה.

עמיתושש

New member
למה להעביר לחברתי?

אני מהשפלה....ויכולה לתרום--- עיסה נייר, פימו. ובכלל לא נכנסת ל"חברתי" כי כמו עוד אנשים... לא מבקרות שם רק פה ... אז אם תשרשרו פה.....אני בפנים

smady a

New member
החברתי זה פורום ששייך לראשי. בחברתי

יש יוצרות מצויינות שאוהבות גם להרים מורל. פה בראשי אנחנו יוצרות עוזרות ונעזרות בשמחה. והחברתי הוא חברתי וגם שם יוצרים כל הזמן. הרבה אנשים כן נכנסים לחברתי ואפילו כל הזמן כדי לקרא ולראות. לא כותבות אבל נכנסות. אז לא לרשום חברתי בגרשיים ולא ראשי כך. כל פורום כבודו במקומו מונח.

ניצנץ1

New member
סיגל, לנו חברתי?

זה יותר ללימוד הדדי, כמו סדנאות, אבל אולי לא ממש ממוסדות, כלומר בלי הכנות של חודש, שרשורי אוכל וכל מיני.. סתם מפגשי לימוד ויצירה משותפים ולא לכמות של 10 בנות.. 3-4 וזהו.. וצר לי, אבל פורום החברתי הוא מין " קליקה סגורה" של כמה בנות שמכירות אולי מאז ימי גן " מלכה" או "שולה" או שהכירו בפורום, אבל הפכו לחברות בלב ובנפש.. אני ניסיתי לכתוב בפורום זה, השתתפתי גם במשלוח הברכות, אבל לא מרגישה שם נוח, בכלל לא.. הבנתי גם מכמה בנות של פורום המפיות שזו גם תחושתן. תפתחי את דפי החברתי ותביני לבד מה הבעיה שם.. 6-7 שמות ש" מכוכבים" לאורך כל הפורום.. קבוצה של צפוניות וקבוצה של דרומיות.. מחוברות בחבל הטבור, מכירות את השמות של בעלים, ילדים, כלבים וחתולים של כל אחת.. פה ושם בת אחרת מנסה לכתוב, לרוב לא זוכה לתגובה, והשרשור חוזר ל"צ'אט" פתוח של הבנות הוותיקות.. אז גם לנו מותר, כי שם אנחנו לא בבית.. פה, בפורום זה , פורום של מתחילים ופורום של מפיות- אנחנו מרגישות נוח.. וסליחה עם הבנות של הפורום החברתי, אם פגעתי בהן.. כבר מזמן רציתי לכתוב את מה שעל לבי, אבל לא היה שרשור מתאים..

smady a

New member
ניצנץ ממש חבל שזו ההרגשה שלך

האמיני לי כמעט כל יום נכנסת מישהיא חדשה ואנחנו בשמחה מקבלות. כמה שיותר כמה טוב. הבנות לא מכירות לא מגן מלכה ולא מגן שולה. את לא תאמיני אבל יש בנות שבכלל לא נפגשו ומי שקורא חושב שאכן מכירות קשר עמוק. אנחנו מאוד מסתדרות ומנסות לשמח בפורום החברתי. אין קבוצה סגורה ממש לא. יש בנות שהכירו כבר בבמפגשים של הפורום הראשי כן כן. וככה היחסים התקדמו. חבל לי שזו תחושתך. מקווה שהתחושה הזו תעבור. ושתהיי איתנו בשמחה.

היוצרת

New member
ניצנץ, ממש לא נכון!!!!!!!!

נכון שיש בנות שמכירות ממפגשים של הפורום ונכון שיש קשרים מעבר לפורום, אבל לדעתי מי שמרגיש כמוך זה אולי בגלל שיש לו ציפיות למשהו וכשהציפיות לא מתממשות מתאכזבים... כל אחד יכול להצטרף לחברתי והוא יתקבל בחום!!!! ואני כותבת את זה כמי שדווקא לא נמצאת שם הרבה, אבל בהחלט מרגישה טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

smady a

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif

הציירת

New member
ניצנץ תכנסי...

אני לא חושבת שהחברתי הוא פורום של מספר בנות... אני יכולה להעיד על עצמי שלא הכרתי אף לא אחת ועד שנפגשתי עם חלק מהבנות התכתבתי איתן כאילו אנחנו מכירות שנים. דווקא לגבייך יש תחושה שאת כזו חמה ונעימה ואשמח לראות שאת משתתפת גם בחברתי. ברוכה הבאה חמודה!

סריגה, חריזה

אני יודעת לסרוג ( בעיקר כיפות), וגם עושה שרשראות וצמידים. תוכלי ליצור איתי קשר במסרים? חג שמח

נתושית

New member
סריגת קרושה

אושרתי28 היחידה, קראתי שאת עושה שרשראות וצמידים. האם את עושה גם שרשראות מסריגת קרושה במסרגה אחת (כמו כיפה)? אם כן תצרי איתי קשר במסרים, אני אשמח אם תוכלי ללמד אותי את הטכניקה. תודה

אני עדיין לא למדתי את הטכניקה

קניתי את החוט ברזל ולא התחברתי לסריגה. כנראה כאשר סורגים עם חוטים נעימים, הסריגה בברזל קשה. גם אני רוצה ללמוד את הטכניקה, ולכן אני מצטרפת לבקשה שלך.

katavor

New member
לגבי המעמדים של הנרות מגבס -

בתוכנית של יובל כספין - במסיבה, הראו איך ליצור מעמדים של נרות מחצי בקבוק של 1/2 ליטר מי עדן. גוזרים את הבקבוק לגובה הרצוי, שופכים גבס מחכים 5 דקות כדי שהגבס קצת יתמצק (מלשון - להפוך למוצק) אח"כ - מכניסים נר עם המתכת למטה, לתוך הגבס ומשקיעים אותו פנימה מחכים ליבוש מלא מוציאים את הנר וצובעים את הגבס נותרת בגבס גומחה שמתאימה בגודל לנר אפשר לדעתי לעשות את זה עם כל מיכל - גם יוגורטים

גלית35

New member
עוד משו קטן לגבי הנר- בכדי שאפשר../images/Emo20.gif

יהיה להוציא את הנר כולל הברזל לאחר שימוש רצוי לשמן את הברזל לפני שמשקעים אותו בגבס הרטוב.

talila1

New member
באיזה כלי נעשתה היציקה הזו../images/Emo35.gif../images/Emo51.gif

הכלי מקסים

גלית35

New member
תודה-והאמת כבר לא זוכרת איך קראו../images/Emo20.gif

למעדן הזה-היתה תקופה שקניתי את זה רק בכדי לעשות מזה מעמד לנר

למעלה