שלום

chilli peppa

New member
שלום

אני חדש פה בפורום ומאוד התלהבתי לראות שיש מקום שאפשר לדבר בו על הדברים האלה לשתף חוויות וכו'. אז קבלו אותי בחום
בשנתיים האחרונות קרו לי הרבה "חוויות רוחניות" נקרא לזה (אבל אני לא רוצה שתחשבו שאני איזה חרטטן, אז נתחיל בקטן)- הרבה פעמים אני מרגיש שיש לי מן יכולת נבואית כזאת. אני יודע מי עומד מאחורי הדלת, מי עומד לטלפן אליי בדיוק בעוד רגע ולפעמים זה מתגלגל לדברים יותר עמוקים מזה כמו דברים שקורים בעתיד הקרוב.. אם אני יכול לתאר את זה, זה לא בדיוק שאני רואה מה עומד לקרות אלא יותר תחושה של דז'ה-וו עצבני ברגע שזה כן קורה. רציתי לדעת אם יש עוד מישהו שיודע על מה אני מדבר, האם זה מקרי או שאני סתם מדמיין ואם לא איך אפשר לפתח את התכונה הזאת להתעמק בה יותר. יוני

ברוך הבא יוני../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif

כאשר אתה מוכן להאזין להיבט האינטואיטיבי שלך אתה מוצא כי יש לך ידיעה מוקדמת בהמון נושאים. שדות האנרגיה של האדם מגיעים לכל מרחב שהוא - האסטרלי ממלא את כל המרחב של העולם בקרינתו - כך שהם מעבירים את המידע מיידית. ככל שאתה מונחה יותר אינטואיטיבית וחוקר פחות או מתפעל פחות מהתופעה - מקבל אותה כטבעית - כך תקבל הנחיה רבה יותר בעתיד. בהצלחה בתקשורת הפנימית שלך עם האלהי שנולד להתגשם באמצעותך - הנפש והנשמה. להתקרא אסתיה

chilli peppa

New member
תודה ../images/Emo9.gif

מסכים איתך בהחלט לגבי הקבלה של התופעה כטבעית. מהפעמים שזכורות לי, היו פעמים שפשוט זרמתי עם התחושה והכל נראה יותר צלול.

arlot

New member
היי ברוך הבא לפורום ../images/Emo140.gif../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif

תשובה יותר טובה ממה שאסתיה המקסימה הביאה לא ניתן להסיג

למעלה