שלום !!!! יש לי בעייה אין לי חלון גדול מה עושים ?
T tear2x New member 13/8/04 #3 לא קיבלתי תשובה ../images/Emo10.gif צוות טכני לא קיבלתי תשובה למה אין לי מסך גדול?
T tear2x New member 14/8/04 #5 לא קיבלתי תשובה): נו מה אתם עושים צחוק אבל ויש לי גם בעייה הרבהההה זמן בצ"ט הבסיסי שאני לא מצליחה להיכנס? מקוהה לקבל תשובה סוף סוף
לא קיבלתי תשובה): נו מה אתם עושים צחוק אבל ויש לי גם בעייה הרבהההה זמן בצ"ט הבסיסי שאני לא מצליחה להיכנס? מקוהה לקבל תשובה סוף סוף
0 0r0r New member 14/8/04 #7 ../images/Emo18.gif שרשרי הודעותיך../images/Emo70.gif קיראי את תקנון הפורום ודווקא כן קיבלת תשובה
ס סוהו 09 המועדון New member 14/8/04 #8 טיר פניתי למנהל תפוז על ... על זה שלא עוזרים פה לפתור בעיות ולא מתייחסים ואם עונים סוף סוף זה אחרי שמציפים את הפורום נקווה שעכשיו הכל יסתדר. גם לי לא עונים בכלל
טיר פניתי למנהל תפוז על ... על זה שלא עוזרים פה לפתור בעיות ולא מתייחסים ואם עונים סוף סוף זה אחרי שמציפים את הפורום נקווה שעכשיו הכל יסתדר. גם לי לא עונים בכלל
Y Y0NaTaN New member 14/8/04 #9 דווקא מי שמציף לא יקבל תשובה.. אז אני מציע לך לקרוא את תקנון הפורום לפני העלת ההודעה הבאה לפורום.