שלום =)

שלום =)

אממממ אחרי הרבה זמן.. חזרתי
לא נראה לי שמישהו זוכר אותי פה, אז אני יציג את עצמי אילנה בת 16 וחצי, מהדרום.. דו אם יותר נטיות לבנות.. מחוץ לארון בפני כולם חוץ מהורים. =) מקווה להשתלב..

SarcaSeriouS

New member
הכינוי שלך מוכר לי קצת...

למה את לא משתפת את ההורים? ברור שתשתלבי פה מצוין. ספרי על עצמך קצת יותר... בכדי לקבל רעיונות לכתיבה, הציצי לשאלות שהצגתי ל smash my face החדשה. דרישת שלום להורים.

אוקיי

ההורים שלי הומופובים-אני לא רוצה לעזוב את הבית בגיל כזה.. והנה לשאלות שלך... חחחחחחח העתקתי =) משועממת אני.. מכיון שאת כל כך נחמדה ומאפשרת לנו לשאול אותך דברים נוספים... <מוסיקה של היצ'קוק ברקע...>...בחרתי כמה שאלות עסיסיות במיוחד: האם את מתכוונת לשתף את משפחתך בעניין? לא איך הגיבו החברים הטובים? אממ, לא האמינו, אחרי זה בסדר כזה.. מה דעתך על הומואים ולסביות? אני לסבית, אפשר לומר.. והומואים.. סבבה! מה מופיע בשמיים אחרי גשם? מאיפה לי? איך עושה פרה? מווווווווו למה אנשים אוהבים אנשים שאוהבים נשים? כי הם מפגרים מי היה נפוליאון? חח עוגה האם גבינה צפתית היא צרפתית? כנראה.. כמה זרועות יש לתמנון? 8 אני חושבת.. מי היתה אניטה פללי לפני הניתוח הפלסטי? גבר, לא? איזה צבע יוצא אם מערבבים כחול וצהוב? לא יודעתתת כמה אפים היו למייקל ג'קסון? 1 האם את מעריצה את צביקה פיק עד כדי כך שיש לך פוסטר ענקי שלו בעירום תלוי מעל המיטה ? חס וחלילה כמה נשמות יש לחתול? 7-8 מי הוא ספיידרמן? מי הוא סופרמן? דמויות מצויירות מעצבנות האם את נוהגת כמו אישה? אין לי רשיון מה מצב האצבעות ברגליים שלך? האם יש לך ריחות לא נעימים באיזור? חח מה אני מריחה אותם? כמה פעמים בשבוע את עושה שעווה? אני לא עושה שעווה למה לא באת למפגש פורום? ולמה לא נכנסת לפני שבוע לפורום? כי החיים קשים האם את עונדת שעון על יד ימין או שמאל? או שמא בכלל על הקיר? בפלאפון האם ביקרת בגן החיות התנכ"י ואם כן, האם ביקשת רשות מאלוהים לפני? לא מי הם עשרת הצדיקים שהובטח להם להכנס לגן עדן בעודם בחיים? (זכויות שמורות ל"חגיגה בסנוקר"). אה? מה דעתך על סרטי בורקס והאם את מעדיפה עם תפ"א או גבינה? פתוח אדמה למה כלבים לא נובחים בירוק? ??? כמה זה (5+4)5 ? 9!! והשאלה שתחתום את האירוע- אליו הגיעו מנהיגים מכל קצוות תבל- מה דעתך על השאלות שלי? הא? הא? הא? שתיהיה בריא.. עד 120 שאלות הזויות לגמריי בתודה ושריטה עמוקה בראש, ...SSS. LOVE U ALL PEOPLE חוץ מאלה שאני שונא... ד"ש.

PinkyRaSta

New member
למה היא צכה לשתף את ההורים?

למה היא צכה לשתך מישו בכלל בחייה הפרטיים? בשביל מה בכלל לצאת מהארון? בשביל מה בכלל להגדיר? עזבו... נסחפתי קצת עם הדעות ש'לי. ואני זוכרת אותך... לאדעת אם בהכרח מפה, אבל הניק ש'לך הוא בהחלט לא דבר ששוכחים :)

בשביל מה לצת מהארון

גם אני חשבתי על זה. בגלל שזה מאוד לא נוח להסתיר סוד (די גדול) מחברים שלך וצריך לשקר לא מעט. מההורים זה קצת יותר קל להסתיר סודות (לפחות בשבילי). בגלל שהיא צריכה שיגידו לה שזה טבעי להיות לסבית והיא צריכה לדעת שיקבלו אותה בכל זאת. בגלל שאם היא תצא עם מישהי היא בטח תרצה לשתף את החברים שלה. אלה נראות לי סיבות מספיק טובות.

PinkyRaSta

New member
פסדר

גם חברות ש'לי יודעות עליי, אבל לא בגדר "יציאה מהארון" זה לא היה ככה... אני לא רואה את זה כיציאה מהארון, ואני בטוחה שגם הן לא. הן יודעות שאני אוהבת אישה אבל לא באתי עם תיכנונים ואמרתי... זה פשוט בטבעי כזה, כמו שאת אוהבת בן ואת מספרת להן. אני לא רואה בלאהוב אישה משו שונה, לכן אני לא אצא מהארון, וכמו שלא אמרתי להורים ש'לי כשהיה לי חבר אני לא רואה שום סיבה לשתף אותם עכשו... מה גם שאינלי חברה. ככה שכל המושג הזה של יציאה מהארון והחרא הזה הוא מוטעה... לאדעת. לפחות בשבילי.

למעלה