שלום...

מיקס מפ

New member
שלום...

אז ככה.. סיימתי י"ב ויש לי זמן עד הגיוס והחלטתי לעשות פסיכומטרי באוקטובר ואין לי מושג מה יש בבחינה! כלום! אין לי מושג מה קורה שם, אז אם מישהו יכול לתת לי קצת מושג זה יהיה נחמד מאוד.
(וחוצמזה, עוד לא התחלתי ללמוד ואין לי כוח... אני כבר מצטערת שלקחתי את הקורס הזה...
)

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif פסיכומטרי ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

בחינה מייגעת למדי- 8 פרקים, כל פרק 25 דקות. 3 סוגי פרקים- אנגלית, מילולי, כמותי. מינימום 2 מכל סוג בבחינה. 6 פרקי אמת, 2 פרקי פיילוט. פרק אנגלית- 28 שאלות- השלמת משפטים, ניסוח מחודש, הבנת הנקרא. מילולי- מילים, אנלוגיות, השלמת משפטים, פטלים, הגיון, הבנת הנקרא. סה"כ 30 שאלות. כמותי- שאלות באלגברה, גיאומטריה, בעיות מילוליות, קריאה מתרשים. סה"כ 25 שאלות לפרק. זה בערך בקצרה על הבחינה. ואם אין לך כוח לקורס, אני ממש אשמח לעשות אותו במקומך

dana810

New member
היי

אני אתן לך סקירה קצרה, מקווה שזה יעזור.. :) בבחינה יש 6 פרקים. שני פרקים בחשיבה מילולית שני פרקים בחשיבה כמותית ושני פרקים באנגלית. בנוסף יש עוד שני פרקי פיילוט מעורבבים.. הפרקים האלה לא מחושבים בציון שלך.. אני יכולה לפרט לך איזה סוגי שאלות יש בדיוק בכל פרק ופרק, אבל נראה לי שבקורס זה מה שאמורים ללמד אתכם..?! מה שחשוב שתעשי זה ללמוד את המילים מהמילון שקיבלת, וגם לקרוא ספר באנגלית כדי לשפר את מהירות הקריאה.. ואם תשאלי שאלות יותר ספציפיות אני אענה בכיף..

מיקס מפ

New member
תודה לשתיכן ../images/Emo13.gif

מה זה פרקי פיילוט? אם הם לא מחושבים בציון שלי, אז למה שאני יעשה אותם?

כי אתה לא יודע איזה פרקים אלו

לא כתוב עליהם "פרקי פיילוט", והם נראים כמו הפרקים הרגילים. מכיוון שאתה לא יכול להבדיל מהם הפרקים הרגילים ומהם פרקי הפיילוט, אין בררה אלא לעשות את כולם ולתת את אותו 100% בכולם.

dana810

New member
לגבי הפיילוט

זו הדרך של המרכז הארצי לנסות שאלות חדשות שיכנסו בשנים הבאות לבחינה עצמה.. את לא יודעת אילו פרקים אלה כדי שתקחי את השאלות ברצינות ולא תתייחסי אליהן כאילו הן לא נחשבות בציון..

למעלה