שלום...

gooday

New member
שלום...

אני לא יודע אם זהו הפורום המתאים אבל שווה לנסות... לפני כשנתיים חלמתי חלום שבו יש הגרלה בלוטו של 50 מיליון ואני זוכה במאה אלף.אחרי שנה ( פלוס מינוס ) יש הגרלה בלוטו של 50 מיליון ופרס יומי של מאה אלף . ( ההגרלה עם המכונה שבה המספרים רצים עד שנעצר על מספר מסויים ). לא היה לי כסף לקניית כרטיס אבל איכשהו הישגתי את מאה השקלים במזל רב וקניתי ביום ראשון בבוקר.לפני קניית הכרטיס לא היו לי ציפיות מיוחדות ואף לא טרחתי לקנות בדוכן אותו ראיתי בחלום. החל מיום ראשון בערב הייתה לי הרגשה חזקה מאוד שאני זוכה ( באזור הבטן התחתונה ) .כל פעם שראיתי את המכונה ראיתי איך היא נעצרת ממש על המספר שלי וממש הרגשתי את זה , ואכן ביום רביעי זכיתי במאה אלף. מה שמדהים אותי בסיפור הוא קודם כל החלום על הגרלה של 50 מיליון ומאה אלף כל יום - שנה לפני ההגרלה - זוהי הגרלה שהתקיימה פעם אחת בלבד אז איך הגיע החלום ודבר נוסף - הידיעה שאני זוכה - ואני מתכוון לממש ידיעה בטוחה , הרגשת כאילו יש לי את הכח לעצור את המכונה על המספר שלי מלווה בתחושה חזקה באזור הבטן התחתונה מה שרציתי לדעת זה מה גורר את מה - האם החלום שחלמתי הוא ידיעה מוקדמת או שהוא נתן לי את האמונה החזקה שאני אזכה ( מן כח פנימי חזק ). אודה על ההתיחסות ואשמח לשמוע תגובות או הפניות לפורומים מתאימים תודה רבה

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo49.gifמה שאנו נותנים-אנו מקבלים../images/Emo41.gif

מה שאנו מקרינים - משתקף אלינו בחזרה
כל מחשבה שאנו חושבים-יוצרת את עתידנו
מה שאנו מאמינים בו הופך להיות אמת עבורנו L&L TALYA

gooday

New member
השאלה היא ...

קודם כל תודה רבה למגיבים השאלה שלי היא מה גרם להתממשות החלום - הרי אני חולם חלומות רבים ורובם ( לפחות חלקם ) הגיוניים - אני מנסה להבין מהיכן הגיע החלום שנה לפני ההגרלה ומה גרם לתחושה החזקה של הזכיה כי הרי לא ממש האמנתי וכמו שרשמתי אפילו לא טרחתי לקנות את כרטיס ההגרלה בדוכן אותו ראיתי בחלום האם אני צריך לקבל את העובדה שהייתה לי מעין ידיעה מראש באופן חד פעמי וזהו.. ?? תודה למגיבים

Tal_Ya_Tal

New member
לרוב יש לנו ידיעה פנימית../images/Emo62.gifאך

לרוב, אנו גם נוטים להתעלם ממנה. במקרה שלך, כפי הנראה שהעצמי העליון שלך השתדל לעורר את תשומת לבך להזדמנות הנקרית בדרכך ע"מ שלא תוחמץ
לעתים ישנם חלונות הזדמנויות. כמובן שמי שזוכה לעושר/שפע פיזי מקבל גם את הסמכות לקחת אחריות על כמות יותר גדולה של אנשים/ עניינים או פרוייקטים בחייו הלא כן?
לעתים ה'זכייה' היא בעקבות משהו שהשגנו ב'חיים אחרים'
L&L TALYA

למעלה