שלום

מדורדסת

New member
שלום

אני חדשה כאן ויש לי שאלה דחופה איך אפשר לגרום למישהו לחזור אליך? או לפחות להפסיק לכעוס? חייבת עזרה תודה

LielCell

New member
לנסות לדבר איתו?

לנסות לגרום לו להבין? לנסות להשלים איתו?

CAT4

New member
ניראה שגם עקשנית

ככה שאולי בכל זואת תסתדרו

ToryMaster

New member
נמ.

לא כתבתי את זה כאן עד עכשיו, אבל בואי תני לי לספר לך משהו. לפני חודשיים, יום לפני היומולדת (16 המתוק
) החבר שלי נפרד ממני. עד היום אני לא מתמודדת. כמה פעמים חשבתי על האופציה של כישוף אהבה... בסופו של דבר - את רוצה לכפות עליו לאהוב אותך? אני מבינה את הכאב, באמת שאני מבינה, אבל בואי נסתכל על זה מזווית הגיונית לרגע, טוב? בסופו של דבר, כישוף אהבה דורש ממך לכפות עליו לאהוב אותך, במקום לאפשר לו להמשיך הלאה ולמצוא מישהי שהוא היה יכול להיות מאושר איתה באופן טבעי. לפעמים האהבה נגמרת, ולפעמים זה פשוט לא מסתדר, וזה אחד הדברים שהכי קשה לקבל, אבל הטיפול הטוב ביותר הוא להמשיך הלאה, אחרת את פוגעת גם בך וגם בו.

Demonisk Angel

New member
את צריכה להקשיב לעצמך ויקי,

את אומרת כמה דברים שמאד שווים את ההקשבה וההפנמה. -עטר.

ToryMaster

New member
בטח, אני תמיד אומרת דברים חכמים

לפני שבוע אגב, לא הייתי מסוגלת להגיד את זה. אמ, בכל מקרה, בנוגע להפנמה - אם אדם היה יכול להפנים את העצות שלו, לא היה קיים דבר כזה, עצות.

Demonisk Angel

New member
תראי,

אני כבר פגשתי אנשים שאת העצות שלהם היה ראוי לזרוק לשירותים ולהוריד את המים. משמע: לא כדאי לאמץ כל עצה. הערתי ששלך ספציפית ראויה מאד לאימוץ והפנמה. אגב, לפי דעתי למייעץ אסור לייעץ על משהו שהוא עצמו לא הפנים, וזה דבר שראוי למחשבה. -עטר.

Weirdi

New member
אהם

זה שהוא עצמו לא הפנים את זה לא אומר שהעצה לא טובה.

Weirdi

New member
אהבה

אני לא יודעת איך שאר העולם אוהב, אבל כשאני אוהבת מישהו [במיוחד אם זאת אהבה רומנטית] אני שמה את הרצונות שלו הרבה לפני שלי. האהבה הראשונה שלי אמר לי שהוא צריך לדבר עם חברה שלו לשעבר כדי לסיים את זה יפה [מילים שלו] והוא ביקש את הרשות שלי. אמרתי שאין לי בעיה [למרות שהיה לי, אבל לא רציתי שזה שזה פוגע בי ימנע ממנו לעשות את מה שהוא צריך]. למרות שזה כאב, וסבלתי, נתתי לו לחזור להיות ידיד שלה כי זה מה שהוא היה צריך. זה לא שבטחתי בו, ידעתי שהוא יכול לזרוק אותי תוך שניה- וזה באמת מה שקרה. לא כעסתי ועד היום אני לא כועסת עליו שהוא עשה את הבחירה הזאת- כי הרי זה מה שהתאים לו. התגברתי עליו רק לפני חודש, אחרי שנה של סבל, ייסורים, סמים, ועוד פגיעות עצמיות. כמה שהתגעגעתי ורציתי אותו וכאבתי - לא חשבתי לשניה שאני אכפה עליו את הרצון שלי. במיוחד לא עם מאגיה. זה יותר גרוע לדעתי מכפייה פיזית [אונס חטיפה וכדומה] כי בכפיה פיסית הוא מודע לזה שהוא נכפה- ותחת השפעת הכישוף הוא לא. לדעתי מי שרוצה לעשות כישוף אהבה הוא מפונק, אגואיסטי, אנוכי ולא אוהב באמת.

מדורדסת

New member
לא מדובר בחבר שלי

הוא ידיד טוב ואני לא רוצה לאבד אותו בגלל שטות אני רוצה לתקן ממש לא לכפות את עצמי הוא פשוט מבולבל ועובר תקופה קשה

Weirdi

New member
אהם

אהבה זאת אהבה. לא דיברתי רק על אהבה רומנטית- אלא גם על אהבה של חברים טובים. את לא תתקני בלכפות את הרצון שלך עליך.

למעלה