נו עוד מעט תבוא נריסה ותקרא לי שוב פדופילית (ואני לא נגד חלילה)
א אסתי69 New member 26/6/04 #22 זהו שאני מעול-פ לא התביישתי במה שעשיתי אני תמיד מאחורי כל מעשה שלי טובים כפחות טובים כך ש.......... תרגיש חופשי )
זהו שאני מעול-פ לא התביישתי במה שעשיתי אני תמיד מאחורי כל מעשה שלי טובים כפחות טובים כך ש.......... תרגיש חופשי )
ג גמד ריד New member 26/6/04 #23 אני התביישתי פעם אחת במשהו שעשיתי אז מיד עשיתי אותו שוב - וזה עבר מאיזה איזור את? אני מהפופיק ומטה
ר רכה ונשית New member 26/6/04 #24 עכשו אני מריירת הו....אתה בדיוק בגיל המתאים. פדופיליות או לא.....זה טובבבבבבבבבבבבב
ר רכה ונשית New member 26/6/04 #29 לפי החשבון שעשיתי ואני גרועה בחשבון.....ובאמצע החשבון נגמרו לי גם האצבעות של הידיים, אתה בין גיל 20-30 ......אתה מבין מה אני אוהבת בכם? לא חושבים פעמיים ואודרוב טודרוב (כמו שאומרים הגשש החיוור) בואי נרייר יחדו.....יפה!
לפי החשבון שעשיתי ואני גרועה בחשבון.....ובאמצע החשבון נגמרו לי גם האצבעות של הידיים, אתה בין גיל 20-30 ......אתה מבין מה אני אוהבת בכם? לא חושבים פעמיים ואודרוב טודרוב (כמו שאומרים הגשש החיוור) בואי נרייר יחדו.....יפה!
ג גמד ריד New member 26/6/04 #31 ביטלת לי את אחת המחשבות בדיוק ברגע בו סימנת לי שאת מריירת. נו, מ'לעשות? כאן זה פורום SXBDSM?
ג גמד ריד New member 26/6/04 #37 אני לא בקטע של חוקן אבל למה את חושבת שהתכוונתי כאשר קראתי בראש חוצות "נרייר יחדווה" ?
ג גמד ריד New member 26/6/04 #43 אני לא יודע איך הוא הגיע לפה אבל תקחי אותו מהר. אמרתי לך כבר - אני לא בקטע!