שלום

אסתי69

New member
לא לחשוש

היא לא אוכלת אותם היה גורמת להם להנאה מרובה אין מה לחשוש להפך ראש כמו שלך ב-ד-י-ו-ק........

גמד ריד

New member
אילו היה לה ראש כמו שלי

היא ודאי היתה מחפשת את בני גיל הזהב למען העברת זמן משותפת. ב-כ-י-ף אני אומר.

Master Eagle

New member
אסתי, מי אמר שלטרוף זה משהו רע

שצריך לחשוש מנו. נהפוך הוא!!! יש כאלה שאוהבים להיות נטרפים ומוטרפים.....בגלל זה שלחתי אותו לקרוא את הבלוג שידע איזה עונג מצפה לו עם רכה תחליט "לטרוף" אותו.....

דארלינג

אתה תמיד עושה מה שאומרים לך? נשר הוא איש בעל השפעה לא קטנה אבל בכל זאת למה לך להיחשף לחומר מסוכן? אי אי אי .......

Z o d i a c

New member
ברוך הבא גמד ריד

האמת שאחרי קבלת הפנים של אסתריקה שלנו הרבה אין מה להוסיף... תרגיש את עצמך ב-

princeOFdream

New member
*מגרד בראש* אנשים..

אני ממש רוצה להבין איך הגענו לכך שמהודה בנוסח: "אני ג'יימי ואני רוצה להצטרף. יש מבחני קבלה?" הגענו ל71 תגובות... באמת אין לנו דברים יותר מעניינים לדבר עליהם? תודה מאגף הגביה- נמרוד ייבין בע"מ, קצת שיכור מהמסיבה ועצבני מכך שלא אמרתם לא ברוך השב או משהו כאשר חזר מהטיול הרגלי של ה12 יום (אוף איזה שוויצר אני..), אז אל תיבהלו יותר מדי........ בו!

גמד ריד

New member
אתה יודע?

זה לא שאנשים החליטו לעצמם "מממ...בוא נדביק להודעה של ג'יימי 71 תגובות!!" זה פשוט מתגלגל ככה. הודעה מובילה להודעה, והשמיים הם הגבול. ואגב, עכשיו זה כבר 72 תגובות.

princeOFdream

New member
ידידי הגמד...

אני לא מאשים אותך בדבר- אלא חובה דעה על משהו שלעדתי לא צריך להמשיך...

nerissa

New member
שלום וברכה לגמד ../images/Emo9.gif

כל חבר מרייר של אסתי ורכה, הוא חבר שלי. <הרסו אותי הפדופיליות האלה.. זה מדבק מה שיש להן> בהצלחה בהתערבבות בפורומנו הצנוע

גמד ריד

New member
תודה ../images/Emo13.gif

זה מוזר משהו שאני צעיר מדי. אני רגיל להיות זקן החבורה בקרב בנות העשרה. אבל למה לא לגוון?

למעלה