BeckhamGirl
New member
שלום!!!
טוב, אני חדשה פה ובפורומים בכלל... האמת היא שאני ממש אוהבת מאגיה וכל מה שקשור בעל טבעי ופארה נורמל... אני לא מבינה בקסם מעשי ואני רוצה להשתפר (
) רציתי לבקש קצת עזרה מכם... אני כותבת ספר... על כישוף... לא איזו תאוריה, אלא ספר "אגדה"... אני אסביר לכם בקצרה: בחורה (דנה) מזמנת את האל הרשע מהעולם המקביל להשתמש בגופה לדמותו בשביל להרוס את העולם הזה. ובינתיים... נערה (ליאן) מגלה שהיא מכשפה, אבא שלה מעולם מקביל שבו שולטים שני אלים (טוב ורע),אימא שלה התאהבה באבא שלה והלכה לעולם שלו, אסרו עליהם להיות ביחד כי היא הייתה מעולם אחר אז היא הלכה לאל הרשע והוא הפך אותה לרעה והרשה להם להתחתן, ואז האל הרשע השתמש בה כשליחה בעולם שלנו (העולם שלה האמיתי), האל הטוב שלח שליחים משלו כדי להחזיר אותה, ואז היא והאבא החליטו שזה לא ילך (הגיע הזמן...) אז הם יצרו תינוקת. ליאן מתחילה לקרוא ספרים בנושא מאגיה וכל מיני כאלה וקולטת את הדברים די מהר (יש בה את הכוח מצד אבא שלה.) ממשיכה לנהל את חיה "כרגיל", חוץ מכמה התקלויות בשליחים הרשעים... מתיידדת עם דנה- כשאר דנה בטוחה שהמכשפה היא לא ליאן אלא החברה הכי טובה שלה. בסופו של דבר ליאן רוצה לעבור לעולם של אבא שלה... אבל יש עוד סיבוכים... השאלות שלי: א. שמאניזם , פגאניזם וכל אלו... מה הם? תחת איזה שם אני יכולה לכלול אותם? והאם יש עוד שמות כאלו...? ב. "חסימה", בסיפור, הקסם היחיד שליאן לא יכולה למצוא בספרים זה חסימה, שזה היא יכולה לעצור גופים מנפילה וכ"ו... יש דבר כזה? תודה רבה, ואני ממש מצטערת על המגילה... שלכם, ב.ג.
טוב, אני חדשה פה ובפורומים בכלל... האמת היא שאני ממש אוהבת מאגיה וכל מה שקשור בעל טבעי ופארה נורמל... אני לא מבינה בקסם מעשי ואני רוצה להשתפר (