שלום

Dynamo1929

New member
שלום

שלום לכולם! אמנם באיחור של כמה חודשים, אבל בכל זאת רציתי לשאול אתכם כמה קבלתם באותו מבחן IQ של המדינה? תודה לכל מי שיענה!

Dynamo1929

New member
באמת?!?!

151?!?! ווואווואוו.. אם זה נכון אז אתה אינשטיין... הילד הכי חכם בשכבה שלי קיבל 138.... אמאל'ה, אני מרגיש פה שאני טיפש למרות שקבלתי 126....

s u p e r mind

New member
אתה לוקח את תוצאות המבחן יותר מדי

ברצינות, בהתחשב בעובדה שכל מטרת המבחן הייתה להשיג רייטינג גבוה לרשות השנייה. מלבד כמה שאלות שלא היה להן דבר וחצי עם IQ, הרי שבנוסף לכך, התנאים וכימות התוצאות היו ממש "על הפנים" ~ לא מהימן כלל. רק כדי לסבר את האוזן (או העין), כמות נכבדת של אנשים "ממוצעים", הרקיעו לשחקים במבחן, וקיבלו הרבה מעבר לממוצע - ולהפך, היו מחוננים (שאובחנו קודם לכן, כמובן), שתוצאת המבחן לא תאמה כלל את תוצאת המבחן בגינה אובחנו מלכתחילה כמחוננים.

Moralida

New member
demloc, אתה בטוח שקיבלת ככה ?

מוזר, כי המבחן הזה מודד IQ רק עד 150... אתה בטוח שקיבלת 151 ?

demoloc

New member
יכול להיחות 141 , לא זוכר כמה,אבל

אמרתי , טעות אחת., כמה שזה שווה. אני לא לקיתי את המבחן ברצינות , יצא שבממוצע לגברים ו נשים יש לשניהם 100 IQ , אבל כול מי שעובד יש לו מוצע 110IQ , כלומר כל העובדים הם לא גברים ולא נשים? כל המבחן הזה לא אמין.

חחחחחחח אחי הוא עושה את זה בכל

פורום...בא ורושם שקרים רק כדי להתווכח או לנגח אנשים. יש פורום שבו הוא הודה שהוא חנון שחוטף מכות בבית הספר ושאת זעמו הוא פורק על ידי הכפלת שמות בפורומים(נכנס כל פעם בשם אחר),סגנון של טרול, והוא מתריס בכם...אל תתווכחו איתו אחי,שאל אותו שאלות תראה שהוא לא יודע כלום אלא אם הוא רץ לחפש מהר ברשת כמו שהוא עשה כבר בכמה פורומים.

demoloc

New member
בנאדם! אתה עלוב!

נעשה סקירה , היה ביננו וויכוח , הקהל המקומי תמך בי , מאז הוא ממציא שקרים ומתחיל להאמין בהם. הפורומים שביקרתי בהם לא כוללים את השטויות שהאו אמר (חוץ מגרמנית) הדברים שהוא "יודע" עליי זה מה שהוא המציא כדי שהוא ירגיש שאני סתם אהבל , לכן הוא מציין שאני בן 15 כל הזמן , כי האו מבוגר והוא מרגיש עליון. אז בבקשה , אם לא תטפלו במטרד עכשיו הוא יהפוך את כל הוויכוחים לדרכים לרדת עליי (לא דרכים מוצלחות במיוחד).

pantery1

New member
כמה הבהרות.

קודם כל, עלי לציין כי המבחן אשר נערך ע"י הרשות השניה אינו אלא נסיון להזנקת הרייטינג של הערוץ.רוב השאלון התבסס על שלילת פריט אחד שאינו מקבוצת פרטים, כלומר, לרוב המבחן התבסס על מיומנותיו המילוליות של האדם ועל יכולתי הלוגיות ללא שום זווית גלובאלית על יכולותיו, על תתבססו ל מבחן זה. ציוני בו היה קרוב ל-150 אך האי קיו הריאלי שלי הוא 132.

חחחחחחחחחח ישקרן אל תאמינו לו

כי אם תלכו למשל לפרום של מטריקס וקונספירציות אז תראו שהוא שואל מההקשר ביניהם וזה כל אדם שראה מטריקס מבין שהסרט מדבר על כוח ששולט ביקום,כוח קונספירטיבי, אשר מנסה לטפח אצלנו אשליה של חיים וכולי... הוא עוד שאל המון שאלות מפגרות בכל מיני פורומים ודברים פשוטים כמו שרדינגר והחתול של מכניקת הקוונטים הוא לא יודע (הוא שאל על זה). הוא יגיב לכם עכשיו שאני מסיונר שעוסק בחכמת הקבלה,אז אני מודה שאני עוסק בחכמ תהקבלה כמו בהרבה דברים אחרים. רק רציתי לציין את עוב דות האלו שלא תלכו שולל אחר הנער ההורמונלי והמחוצ'קן שחוטף כאפות בבית ספר ועלבונות מבנות...כאן הוא משקר לכם ומשיג סוף סוף מחמאות. שבוע טוב אהוביי...

דומולוק ניחן במתנה אחרת והוא לא

חנון דווקא במתנת השכל.... הוא חנון בעיקר ולא מחונן,נא לא להתבלבל כי תראו,אתם עלולים להפוך לדומולוקים מסכנים. לכו תראו אותו ואת חכמתו בפורום אבולוציה ובפרום מדע פופולרי שבו הוא מושבת בלי סוף על ידי אנשים שקוטלים את ידיעותיו. באבולוציה הוא חבר של מנהל הפורום ושם הוא יכול להילחם באחרים..לכו תראו... הוא עוסק בעיקר ברגרסיה ולא בהתפתחות...היזהרו מהילד בן ה 15 המתלהב.דיון עימו זה עלבון למחוננים שבכם. אל תהיו תמימים.

התוצאה שלי היא....

חשוב לציין שאני רק בת 10 וקבלתי במבחן של המדינה ( כמובן שעשיתי אותו
) הציון שלי: 120...

pantery1

New member
כמה נקודות מבט.

קודם כל, אנוכי איננו גדול ממך בהרבה, בן 13, האמתי, נשאיר את המבוא הסוביקטיבי לאחר-כך וניגש לחלק האובייקטיבי, מבחני האי קיו מותאמים לגיל הנבחן, רק במידה שמדובר במחן אשר מכיל חלק-דינמי כלשהו אשר כרוך בידעו של הנבחן ברגע הנתון, המבחן שעברת אינו אמין כל-כך אך הדבר עדיין אינו משנה את העובדה כי הוא סוקר את הפוטנציאל השיכלי שלך, אשר, ראוי לציין כי אינו מישתנה כבר מגיל שש, בערך. כמו שכבר ציינתי המבחן מילולי לרוב, אנכי וירבלי ולכן קיבל ציון כה גבוה. לדעתי הסיבה לכך שהפוטנציאל לרוב אינו ממומש(באופן טבעי, ססטרטוגוגי) היא הפערים המדאכיים שמולם, אנו, המחונים, מתמודדים, הפערים דורשים התמדה מסוימת במקצועות אשר משמעותם רחבה, וחלה, כמובן, גם לגבי המקצועות הכלליים, לדעתי המחונן מתקשה להתמודד אם הפער עליו אני מדבר, ונדבר לתחומים בהם הוא חזק, דבר שמגביל אותו מעט.

למעלה