שלום

snooPPiT

New member
בשמחה וברינה ../images/Emo20.gif

ברוכה הבאה ואני בטוחה שתשתלבי בלי שום בעיה מה קורה פה ? את מוזמנת להציץ בתקנון הפורום [כן ! הוא לא קיים רק כדי להבעית ולהטיף !] אשר ממצה את מטרות הפורום ווהווי. אבל, אין חכם כבעל ניסיון, וכל השתתפות תתקבל בשמחה. בנוסף, הוחלט על ידי חברי הפורום לכתוב לרוב הודעות באנגלית, מה שתורם לכולם בעלי הרמות השונות. כהודעה ראשונה לא ידעתי בדיוק באיזו שפה להגיב לך.. בכל אופן, כל ניסיון ליישם זאת יהיה מבורך ו.......דרך צלחה ?
דרך אגב, איך את מתמודדת עם שם כזה מדהים ?
ערב טוב

edlessme

New member
הממממ.. כל כך הרבה יעלים שכבר לא

רואים את.. ה... דבר.. שהן מסתירות! ברוכה הבאה... ו.. שיהיה בפנאאאן...

edlessme

New member
יופי...יופי...

תמישיכי לצחוק על עדנולי המסכן... כל מה שאת רוצה זה את החמדתי.. אבל אני לא אתן לך לא לא, רוג שייך אך ורק לאבוני!!! אל תקשיבי לה מאסטר! עדנול רק רוצה לעזור למאסטר..כן כן... אל תקשיבי ליעלה השמנה שמנסה לסכסך ולגנוב לך את החמדתי!!

edlessme

New member
אוף נו..

זה איך שגולום מתאר את איך קוראים אותו... החבר של בילבו....

Athaclena

New member
cool!

עכשיו תעשה את הקטע עם גולום/סמאגול!!! יעלי טובה, יעלי לא תזיק לעדנול... יעלי שונאת אותנו <גולום, גולום>! אנחנו שונאים אותה! עדנול אוהב את יעלי, היא חמודה (ולא שמנה!!), עדנול נחמד ליעלי.... וכו'

edlessme

New member
דיי גנת לי את ההצגה...

גנבת מטועבת... off with her head i say!!!! ואכן, יעלי לא שמנה.. אלא אפילו דיי שווה אני מוכרח להודות.. ומצטער שלא עניתי בצ'אט... פעם באה פשוט תשלחי לי הודעה דרך הצ'אט הפרטי... זה מטריע ואז אני אדע שמישהוא רוצה לדבר...

AndreaCorr ©

New member
Hey Yael

Welcome.
You don't have to, but if you'll use English instead of Hebrew it will be great. Have fun...

למעלה