שלום,

../images/Emo7.gifבבקשה../images/Emo7.gif

בבקשה תענו לי! בסך הכל 4 שאלות! אני מתחננת שתענו לי! אני אבכה!!

תשמעי ../images/Emo118.gif

תיכנסי למשחק, ותבדקי את שמות המרכיבים המדוייקים!! אל תגידי "משהו כמו dgnasi" כי אנחנו לא נבין. ואז נעזור לך.

sims girl

New member
../images/Emo15.gifבילבלת אותי עם כל השאלות שלך!

תרשמי הודעה אחת עם כל מה שאת רוצה לדעת ואני יענה לך על הכל!

../images/Emo41.gifאוקי הנה השאלות בסדר מסודר../images/Emo41.gif

1. שיחקתי בסימס קסמים, וגידלתי דרקון סגול במשך מלא זמן ויום אחד ליטפתי אותו מלא ושיחקתי איתו וכל זה והוא כאילו פלט משהו בצבע שחור (לא Dragon tears ולא Dragon Scales) זה היה משהו שחור. אז לקחתי את הדבר הזה, הסתכלתי בספר הכשפים והתווסף לי שם שיקוי חדש שעושים במכונת השיקויים והמרכיבים לשיקוי הם: פיקסי דאסט (שזה הדבר הזה שמרה מוכרת), gaeer (שזה מה שהדרקון פלט) ו dagntsi שאין לי שמץ של מושג מזה, זה נראה כמו צנצנת בצבע חצי צהוב כהה וחצי לבן. אז לא יכולתי לעשות את השיקוי כי הייתי צריכה dagntsi. השאלה שלי היא: מישהו יודע איפה אני משיגה dagntsi??? 2.אני משחקת בסימס כבר לפחות 3 שנים ובחיים שלי אף אחד לא התחתן שם, יש לי את כל התוספות חוץ מסופרסטאר, וגם ניסית את הכישוף "the big qushtion" וזה גם לא פעל. הסימים שלי ביחסים מצויינים תמיד מאה, והם מתנשקים ויולדים ילדים אבל הם בחיים לה התחתנו! איך אני גורמת להם להתחתן?? 3.יש לי את כל התוספות חוץ מסופרסטאר, השגתי את הדיסק "סופרסטאר" ואני רוצה להתקין אותו, רציתי לשאול אם יש דרך להתקין את הדיסק מבלי למחוק את התוספות שכבר התקנתי, ואם אין, אז האם יש דרך להסיר רק את "עושים קסמים" לחוד ולא להסיר את כל התוספות? אני ממש אודה לכם אם תענו!

sims girl

New member
../images/Emo15.gifכדי שהם יתחתנו הם צריכים להיות

מבתים שונים!

סימית12

New member
הייתי עונה לך בקלות אם היית....|תמנ

מפרטת,אבל לא חשבתי שזה מה שקרה,חשבתי שידעת שהם צריכים להיות מבתים שונים,לכן לא ידתעי מה הייתה הבעיה ולא עזרתי לך.פעם הבאה יותר לפרט,ככה גם יענו לך הרבה יותר מהר.

gal56

New member
1.אלו מרכיבים לשיקוים.

תשמרי אותם. 2.אוקי. למה כאילו, הם הציעו נישואים וזה לא הצליח? תגידי מה קרה בדיוק ואני אשמח לענות.. 3.נראה לי שכן. אני פעם התקנתי ככה.

אני כל הזמן

ניסיתי לחתן אנשים שגרים באותו בית ועכשיו אמרו לי שזה חייב להיות מישהו שהוא לא מהבית שלי.. אבל תודה בכל זאת. ובקשר לסופרסטאר, את התקנת את זה אחרי שהתקנת סימס קסמים?? זה עשה לך בעיות?

gal56

New member
לא..

עדיף להתקין בסדר, אבל אני חושבתודי בטוחה, שאפשר לא להתקין בסדר. והסימים שלך צריכים להיות מבית אחר בשביל להתחתן.. חח.

סימית12

New member
באמת שעדיף להתקין בסדר..../images/Emo110.gif

הנכון,אחרת זה יעשה קצת בעיות.... (בבקשה כולם בואו לצ'אט טי וי משאמם לי ואין לי מה לעשות...
)

אז אני צריכה

להסיר את כ-ל מה שהתקנתי את כל התוספות? או שיש דרך להסיר רק את עושים קסמים?

../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

לכולם אתם עונים על השאלות רק לי לא! פליז!! תענו

סימית12

New member
אולי אנחנו לא עונים כי אנחנו לא יודעים את התש

+
... בגלל זה,ולא בגלל שאנחנו מגעילים,ואל תכתבתי כל דקה "למה אתם לא עונים לי!?!? תענו!" או לשמל "דחוף! תענו כבר!"

למעלה