../images/Emo41.gifאוקי הנה השאלות בסדר מסודר../images/Emo41.gif
1. שיחקתי בסימס קסמים, וגידלתי דרקון סגול במשך מלא זמן ויום אחד ליטפתי אותו מלא ושיחקתי איתו וכל זה והוא כאילו פלט משהו בצבע שחור (לא Dragon tears ולא Dragon Scales) זה היה משהו שחור. אז לקחתי את הדבר הזה, הסתכלתי בספר הכשפים והתווסף לי שם שיקוי חדש שעושים במכונת השיקויים והמרכיבים לשיקוי הם: פיקסי דאסט (שזה הדבר הזה שמרה מוכרת), gaeer (שזה מה שהדרקון פלט) ו dagntsi שאין לי שמץ של מושג מזה, זה נראה כמו צנצנת בצבע חצי צהוב כהה וחצי לבן. אז לא יכולתי לעשות את השיקוי כי הייתי צריכה dagntsi. השאלה שלי היא: מישהו יודע איפה אני משיגה dagntsi??? 2.אני משחקת בסימס כבר לפחות 3 שנים ובחיים שלי אף אחד לא התחתן שם, יש לי את כל התוספות חוץ מסופרסטאר, וגם ניסית את הכישוף "the big qushtion" וזה גם לא פעל. הסימים שלי ביחסים מצויינים תמיד מאה, והם מתנשקים ויולדים ילדים אבל הם בחיים לה התחתנו! איך אני גורמת להם להתחתן?? 3.יש לי את כל התוספות חוץ מסופרסטאר, השגתי את הדיסק "סופרסטאר" ואני רוצה להתקין אותו, רציתי לשאול אם יש דרך להתקין את הדיסק מבלי למחוק את התוספות שכבר התקנתי, ואם אין, אז האם יש דרך להסיר רק את "עושים קסמים" לחוד ולא להסיר את כל התוספות? אני ממש אודה לכם אם תענו!