שלום

מפלצות

New member
שלום

אני אוסף הרבה דברים ונראה לי שאני אבקר פה מידי פעם. קוראים לי עמרי אני גר ליד ב"ש אני אוסף בינתיים בצימצוםדגמי מכוניות קטנים מחזיקי מפתחות יש לי קופסאת נעליים מלאה את כל המגזינים של PC+ שאני מקבל (פשוט היגיון) והאוסף הכי גדול שלי הוא אוסף של בולים ישראליים שאבא שלי ניסה פעם לעמוד אותו כי הוא מורכב מאוסף של שלושה אנשים והוא עצר לפני כמה שנים בערך בשנת 70 הוא עבר על כולו והוא היה שווה מעל 10000 שקלים לצערי עבדו על סבא רבה שלי שהוא התחיל את האוסף ואמרו לו שהבולים עם חתימה מדואר רגיל בלי שובל יהיו שווים הכי הרבה ולצערי כולם יודעים שעם חותמת יום ראשון ושובל זה הכי שווה אבל זה לא ממש נורא כי אני לא אוסף בשביל הכסף. אז קצת סיפרתי לכם על עצמי וזהו. מפלצות

python 4

New member
ברוך הבא!

לא הבנתי דבר אחד - אבא שלך ניסה לעמוד על האוסף בולים שלך? בהחלט לא נעים. לי למשל יש 13 אלבומים, ומי שינסה לעמוד עליהם יפול, וחבל. גם אני אוסף בולי ישראל, וגם אני 'אוגר' את הגליונות של PC+ אבל בוא לא נקרא לזה אוסף, אלא פשוט.. אגירה. אז ברוך הבא, ונצפה לקרוא את המאמר שלך!

elcool

New member
כמה זה "קופסת נעליים מלאה"?

אם זה קופסה ענקית כמו שלי (נעלי טיפוס הרים ענקיות בקופסה ענקית יותר מהראש שלי) או קופסה כמו הישנה שלי (קופסת נעלי ילדים של אדידוס)

nissim60

New member
סביר להניח ש"מפלצות" התכוון...

לאמוד את האוסף ולא לעמוד עליו. אז ככה "מפלצות", בכדי לעמוד על שוויו של האוסף שלך, קרא קודם את המאמרים של הפורום ואת שאלות נפוצות. לאחר מכן אם תרצה לדעת עוד תשאל את חברי הפורום. באופן כללי אם אין באוסף שלך את בולי דואר עברי היקרים ואת בולי טרם הקמת המדינה וכמו שאתה אומר האוסף נעצר בשנות השבעים אז האוסף לא שווה הרבה בטח לא 10000 ש"ח. וגם זה לא נכון שמעטפות יום ראשון הם הכי יקרות, מעטפות ישנות אפשר לקנות אצל סוחרים בפחות מחמישה ש"ח למעטפה ולדוגמא המעטפה האחרונה לכבוד אילן רמון עלתה 3.5 ש"ח. לסיכום בכדי שנוכל לעזור אנו צריכים לדעת מה מכיל האוסף. ברוך הבא לפורום.

מפלצות

New member
היו לו

בולים מלפני קום המדינה יש לו את הסדרה הנדירה של הבולים והאוסף לא נעצר שם אלא בשנות השמונים ואני המשכתי אותו לפני כמה שנים ומעטפות יום א' יש לי הרבה מאותה תקופה אני אצלם מספר תמונות ואעלה אותן מתישהו

elcool

New member
חחח

טוב, מצטער שיצא כאלו יותר אכפת לי מהקופסה.. התכוונתי לכמה מחזיקים יש שם (אתה יודע, קופסה גדולה, הרבה מחזיקים, קטנה, פחות מחזיקים)

מפלצות

New member
לא יודע בדיוק

אבל הקטע הוא שאני אוסף שאם אני מקבל בכבוד אבל אם אני רואה אחד שאני אוהב או אם אני נמצא במקום נחמד אז אני קונה אני לא קונה סתם לאוסף

תשמע רגע...לא הבנתי כל כך

אתה אומר שאתה קונה לא בשביל לשים עוד מחזיק בקופסא אלא בשביל היופי? נו בדיוק זה מה שצריך
אני קונה מחזיקים...תמיד- אבל אני לא מאחסן אותם בקופסא גדולה אחד על השני- אלא במסודר- כדי שכולם יוכלו לראות אותם.

תמיר1991

New member
שלום עמרי!

שמי תמיר ואני אספן בולי ישראל וחלל בן 13 מת"א. מקווה שתתערה בפורום! תמיר.

מפלצות

New member
הבטחתי תמונות אז הנה מעט

האיכות נו למה אני מצפה ממצלמה קטנה וישנה?!

מפלצות

New member
זהו

זה היה על קצה המזלג האוסף ואני לא זוכר מי אמר שהמעטפות הכי שוות אז הראתי לך בערך חצי מהמעטפות בערימות הללו ואם תגדילו את התמונות אז תראו שיש לי דף מלא בדואר עיברי תודה על זמנכם מפלצות

מפלצות

New member
תודה רבה

אבל כמו שאמרתי זה חלק מהאוסף של סבא רבה שלי שלפני שנתיים בערך סבתא רבה שלי נתנה לי אותו כי אמרתי לה שאני אוסף ואתה בטח מתאר לעצמך כמה זמ הסתובבתי עם חיוך על הפנים אחרי כזאת מתנה

תמיר1991

New member
מתאר גם מתאר...

תאמין לי שהחיוך שלי היה יותר רחב אפילו משלך... תמיר.

למעלה