שלום

באמת כיף לקבל כזה אוסף, אבל -

בואו נכנס לפרופורציה. שלושת הבולים של דואר עברי שראיתי בתמונה הם בולים חתומים, ללא שובל. ככאלה, אני לא בטוח שיש להם שוק של ממש - כל אחד מהסוחרים מחזיק כאלו בכמות לא קטנה, ואין שום בעיה לקנות אותם במחיר סביר (בין 25% ל-50% מהמחיר הקטלוגי). ככלל, האוסף מרשים בעיקר אם תחליט להשקיע בו ולטפח אותו, כלומר - תוודא שהוא נמצא באלבומים מתאימים (ולא בהכרח אלו שסבא רבא שלך שם אותו בהם לפני עשרות שנים), תוודא שהוא מוגן מחלודה, תחליף לו את ההווידים לפי הצורך, ובעיקר - תמשיך אותו בהנפקות החדשות ותמלא בו את החסר. האם אתה מכיר היטב את האוסף? לא נראה לי כך, לפחות אם לשפוט על פי אופן האחסון של המעטפות. כדאי לפתוח את החבילות, לסדר את המעטפות באלבום יפה, בצורה כרונולוגית. הייתי מציע לך לשם כך לקנות קטלוג, או להעזר בקטלוג המופיע באתר האינטרנט של התאחדות הבולאים (יש כאן קישור אליו). אני מקווה שזה מה שבכוונתך לעשות. בהצלחה.

yg23

New member
../images/Emo87.gifהאם אתה יכול לעלות תמונות של..

מחזיקי מפתחות.. כי אמרת שאתה אוסף גם מחזיקים.. והאים אתה מוכן למכור או להחליף?

איפה את קוראת את זה? ../images/Emo12.gif

הוא אמר שיש לו אוסף של מחזיקי מפתחות בתוך קופסת נייק גדולה במידה 43
ואם זה לא נכון- נשאל אותו

גל ומ.מ. - אתם סתם מתווכחים...

מ.מ. התכוונה לדעתי אלי, ולא למישהו אחר. אני אמרתי לה לפני כמה ימים שיש לי קופסא גדולה של מחזיקים, ואני לא אוסף, אבל לא אתן אותם כי הם זכרונות ילדות שלי. אתה גל חשבת שהיא מתכוונת למישהו אחר משיחה אחרת, ולכן לא הבנת. כדאי, גם בפורום וגם בכלל כשמדברים, לא להגיד "הוא" אלא לנקוב בשם, ואז נחסכות הרבה צרות.

למעלה