שלום

Knotted String

New member
דניאלה, בשבילי.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

תודה.

yaarangel

New member
חיחי...פשושי!! ../images/Emo23.gif

איזה נשמה אתה הגנת עליי.. אבל אתה לא צריך לגרום לכל הפורום לשנוא אותך בשבילי..
גמני כתבתי בצחוק.טוב את האל תגיד לי סתום לא כתבתי בצחוק..!! קנדר או איך שלא קוראים לך..אתה לא מובן זה נשמע ממש רציני!! אבל לא נריב עכשיו..אני מזמינה קואלה מנומרת+צביקי.. נ.ב. איך הייתה המימונה?!?!?! איזה כיף טחנתי מופלטות..הרגע חזרתי.. וגם בדרך למימונה שמעתי באותו שיר של צביקה פיקה שהיה ברדיו!!! חיחיחיי...וגם בסוף הוא אמר שיגעון!!!
טוב דברו איתי משעמם לי...מווואאאההה
אה ויש לי חתימה חדשה שימו לבבבב..

NJS

New member
את עדיין פה?

עשו לי לינץ`... ואנחנו לא חוגגים את המימונה... והבנת משו מ"איש על הירח"?

yaarangel

New member
לא.../images/Emo26.gifכנסו../images/Emo36.gif

לא הבנתי איש על הירח.וראיתי שעשו לך לינץ'. בוא לא נפתח שרשוריפלצת שסייבר לא יעיף אותנו.בוא לפוררום. כולם מוזמנים להצטרף!!!

NJS

New member
לפורום?

אנחנו בפורום נסיכה... אם את מתכוונת לצ`אט אז אני ינסה להיכנס ללובי אוקיי?

NJS

New member
סורי נסיכה

יש לי עכשיו בעיות בתפוז רוצה שפשוט נשלים את השיר?

yaarangel

New member
אויש...פשוש!

סורי נהיה משעמם שם והלכתי לדבר עם חברות בטלפון.. בעעע <קשקשניות> עד איזה ארבע ואז הלכתי לישון... סורי לא ראיתי ת'הודעה!!! מווואאאההה!!

NJS

New member
זה לא יפה

שכחת את פשוש... מה עם העבודה שלך?

Knotted String

New member
חמודים שלי..../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

תנו לי להיות בוטה, בסדר? העבודה הזאת, לא מעניינת לי את התחת. תפסיקו להציף את הפורום בשיחות הפרטיות וההמרחויות שלכם! אני מאד מצטערת, ואולי אני סוציומטית ואנטיפתית, אבל אני לא פה כדי לצפות ברומן המתפתח שלכם! ואל תגידו לי, אז אל תסתכלי. אתם מציפים את הפורום, אתם דוחקים הודעות אחרות למטה. שרשורי אוף, חברי היקרים, לא נועדו לשיחות נפש. אז תסיגו לכם דרך אחרת לתקשר, או לא יודעת מה. אני ממש ממש מצטערת, אבל נמאס לי! *נושמת*

Knotted String

New member
*תשיגו...../images/Emo11.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אגב, אם ההודעה למעלה פוגעת במישהו, אלף התנצלויות.

yaarangel

New member
סדר.

סדרר,סורי אנחנו בגמילה זה נהיה קטן יותר ויותר. עכשיו ביחד איתי: לנשום,לנשוף,לנשום לנשוף...

yaarangel

New member
המפ. ואת צודקת..../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נאג'ס מעכשיו אם אתה רוצה להגיד משו למישו אתה יכול לעשות נ.ב. באיזו הודעה ולהגיד בואו לצ'אט או משו כזה ושם אפשר לדבר.. כנ"ל אני שלא תבינו אותי לא נכון!.. בזה תם ונשלם העוף.כוכלם מומנים להלוויה ביום רביעי אחה"צ.

למעלה