שלום

SaberTooth

New member
לא מידעים את הסומך בצירוף סמיכות!

גו ענת

Knotted String

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

הידעת שחברות שלי מהנוער אומרות שמודיעין הם הכי מופרעים במחוז?

SaberTooth

New member
כן... יש לנו מוניטין כזה...

אנשים פה בקן מסתובבים עם סכיני פרפר וכל מיני כאלה, אבל זה לא ברצינות. הם לא ידקרו אותך או משהו כזה. הם סתם אוהבים להסתובב עם הסכינים ולהרגיש כמה שהם מגניבים. או שאולי הן מתכוונות למה שעשינו בטיול פסח... :x בלילה הראשון של טיול פסח, הדבקנו מדבקות של "קן שהם" על הכתובת של "קן מודיעין" בחלק האחורי של חולצות התנועה שלנו, הלכנו במחנה, חטפנו אנשים תמימים לחלוטין והקרבנו אותם לעולה, ואז האשמנו את קן שהם. זה היה משעשע ביותר. :x אם הן חושבות שהקן שלנו הכי מופרע, הן לא פגשו את שכבת ט' של קן גילה. קן גילה זה קן קטן ואיכותי (באמת), אבל שכבת ט' שלהם מורכבת מערסי הצמרת הכי גרועים שתפגשי במשך כל חייך. זה כאילו הלכו לבת-ים ושלפו משם את הערסים שיש להם את הכי הרבה סיכויים לקבל גזר דין מוות או משהו. קן גילה מנסה לשקם אותם ולהחזיר אותם למוטב... בהצלחה (האמת שהם מדווחים שבתחילת השנה ה-ט'ניקים די זלזלו בתנועה, ועכשיו הם לא מפסידים פעולה, ערב תרבות או יום נקיון אחד. אולי עוד יש סיכוי).

Knotted String

New member
חח../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אולי פגשת את החברות שלי. הם היו רק ארבע בנות משהם. (טל, רחל, ועדי אומר משהו?) אחת מהן עם שיער אדום-ג'ינג'י כזה, מתולתל מאד... והם.. הם חפפו את הראש.
רואים שלא חינכתי אותם כמו שצריך.

SaberTooth

New member
ראיתי אותן באוטובוס...

אבל לא דיברתי איתן. לא יודע, הן היו טיפה סנוביות. הלכו והתיישבו לבד בסוף של האוטובוס ולא דיברו עם אף אחד, אז חשבנו: "טוב, לא צריך...". הקומונר שלהם הוא תום, נכון?

Knotted String

New member
יאפ.. תום.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

טוב, זו השנה הראשונה שלהן בנוער. הם הצטרפו רק לפני חודשיים ככה.. אבל הן ממש לא סנוביות. הן חברות ממש טובות שלי. מה שכן, אני מבינה בדיוק למה לא דיברתם איתן. ככה גם אני הייתי עושה. התום הזה, הוא טיפוס..

Knotted String

New member
זה... טיפוס..../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

*מהנהנת בפאנאטיות* אוי.. אבא רע צועק עליי... אני אלך לישון! לילה טוף תום!

SaberTooth

New member
או... כן... ו...

תום הוא אחלה בנאדם...
הוא הבן של דליק ווליניץ (זה מ"הבחירה של דליק!")!

Knotted String

New member
אנדעת!../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

יצא לי לדבר איתו פעם או פעמיים! הוא אמר שאני אחלה בנאדם יחסית למישהי מהצופים (
) והוא גם שאל למה אני לא בנוער.

Knotted String

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אני מוחה.
ולא אגיד דבר בלי נוכחותו של עורך הדין שלי.

KeNd3r

New member
סתום ת'פה יא חתיכת חרא

אני אדבר איך שאני רוצה, ואם לא שמת לבזה היה בצחוק - שני סימנים שזה היה בצחוק: חיוך עם ה"סתמי" והוצאת לשון. רק בשביל הפואנטה, סתמי. סתום. סתמו.

די אחי...

אתה לא צריך להתעצבן גם... תראו מה זה...נהיינו פורום מריבות בע"מ... ונאג'ס, הוא צודק, אני באמת לא חושב שזה לעניין, כמו שכתבתי בהודעה הקודמת שלי, ואני לא חושב שאתה צריך להאשים את "הגנים המרוקאיים שלך", כי זה סתם טימטום לא נורמלי... ואל תגיד לי להסתדר, כי אני לא זה שבא ומקלל אנשים, אתה זה שצריך להסתדר עם הקהילה, לא הקהילה איתך... ואם אתה חושב שזה מאגניב להיות מרוקאי עצבני, אז תפסיק מהר! לפני שתיהפך לרייסטלין (מונדאסט כתבה איפשהו את הקטע שבגללו קישרתי לפה את רייסטלין...)

KeNd3r

New member
צודק.

זה פשוט הגנים הצ'כו-עירקים שלי. *מגלגל עיניים לכיוון NJS* אוקיי. מספיק. חסל מריבות מעכשיו.

חחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תודה שאתה מפסיק אחי... פשוט אין לי כח למריבות, ועוד בפורום

NJS

New member
סדר אחחחים שלי

אם פגעתי במישו אני מתנצל הנה קבלו קואלות או שאתם מעדיפים קרנפים? או אולי את שרונה פיק? ביחרו נא

NJS

New member
זאת הכונפה...

דניאלה זאת השווה...והיא פה לידי...

למעלה