שלום

rachelea

New member
נדמה לי שהמכירה הראשונה היתה של פז

כלומר, מישהו רצה למכור את אוספו ועלה לו הרעיון עליו מתבסס האי ביי.

כמעט נכון: האתר נבנה על ידי מישהו

שאסף פזים. כשאשתו אמרה לו לזרוק את האוסף מהבית, הוא חיפש דרך למכור אותו באינטרנט, ופתח את אתר אי-ביי. רק תראו למה אפשר להגיע אם מוכנים להתפטר מהאוסף, או כשיש אשה מרשעת.

doroni10

New member
אני מוחה! ../images/Emo8.gif

זו גם דרך להפתר מעודפים שאי אפשר להחליף עם אף אחד.. :)

rachelea

New member
מה עם הנקודות, אריק?

לא קיבלתי נקודות??. אגב, אני מקווה כי נויקה תתקבל בברכה לפורום. ככל הידוע לי גם היא אספנית בולים (פחתוני, תסביר לה מיהן הסינדרלות...).

python 4

New member
רחל, זה רק נדמה לי או שקראת לי

פחתוני? זה אמור להגיד משהו... אה, שאני אוסף כל בול שנקרא לדרכי כמו פח שמוכן לקבל כל זבל, מה? ואל תדאגי, אני יעביר לנויקה את התדרוך המקובל למתחילים..

אוי ואבוי, מסכנה נעה.

פיתון, שאתה תעביר לה את התדריך למתחילים? לאן הגענו? לדעתי, תן לה קישור לשיר שכתבת, תגיד לה שזה המנון הפורום, ואז היא תבין לבד הכל.

נויקה

New member
אהה

סליחה... לצערכם, אני עוד כאן. זה לא יפה לדבר על אנשים צאחורי הגב, בעיקר כשהם יושבים ומקשיבים לכם.

תמיר1991

New member
אף אחד לא דיבר עליך מאחורי הגב...

זוהי הרוח ההומורית של הפורום, את עדיין חדשה ולא מכירה אותה. אם תישארי כאן, ונשמח מאוד אם אכן יקרה כך, תלמדי אותה לאט לאט ואפילו תתערי בה... תמיר.

נויקה

New member
תמיר

אם היית קורא את כל מה שכתבתי אז היית מבין שהבנתי בדיוק את ההומור ואפילו ניסיתי להחזיר בהומור, כשאתה קורא דברים שאני כותבת- קרא אותם בנימה צינית. תודה בכל אופן על ההבהרה, נעה

rachelea

New member
חה...חה...חה...פיתוני

חה...חה..חה... סליחה. זה לא אני, זאת האצבע שהחליקה על ח' במקום על י' ותראה מה יצא. חה...חה...חה.... לפחות הסיומנת מעידה על כך שאני מחבבת אותך...

שַׁי

New member
../images/Emo9.gif את אחד הדונאלד-דקים אני שלחתי

אליך, לפני כמה שנים

ביקרתי בגלרית הPAZ

ונהניתי מאוד. איך משיגים את כל זה? בחנויותאני כבר לא כל כך רואה אותם.

JAMES DEAN

New member
ניר שים לב לזה:

בתחילת הפורום היה לנו מישהו שגם אוסף פזים אחד מהם הוא מדי פעם בפורום ואפילו היה איתנו במפגש בחולון. (תחבורתי) צור איתו קשר

נכון, אתה צודק

לפני כמה ימים דוקא נזכרתי בו, הוא היה גם בתחבורה ציבוריתומאוד אהבתי את הדברים היפים והמעניינים שהוא הביא. תחבורתי, איפה אתה, חסרת לנו מאוד. יש לי חיפושית קטנה ומתוקה, נדמה לי שהיא כמו באוסף שלך. מקווה כמו כולם שתחזור לשורותינו גם בתח"צ.

לפני כמה שנים היתה ב"הארץ" כתבה

מרתקת על אספני פז, ומדי פעם כשאני רואה בסופר פארם את הסוכריות, אני תוהה, איך זה שעוד לא הצטרף אלינו אספן פז. אז הנה הגעת - וברוך הבא. איך התחלת את האוסף? האם אתה קונה סוכריות, או רק את האריזות הריקות מאנשים אחרים? (קצת מקביל לשאלה - האם אתה מוריד בולים ממעטפות או קונה אצל סוחרים וכו'). בסופר פארם מוכרים עכשיו סוכריות פז עם דמויות מ"מלך האריות", שנדמה לי שלא ראיתי בגלריה שלך.

למעלה