שלום

23jozef

New member
שלום

ידידה שלי בתקופה האחרונה חולמת ממש הרבה חלומות רעים.. אבל ממש רעים וזה מפריע לה.. ברצוני לשאול.. האם אפשר לעשות משו בנוגע לזה? משו שיעזור? תודה מראש.

BlaT©

New member
הנה...../images/Emo41.gif

כאן, פורום שכולו נועד לדבר על חלומות. הייתי מציעה לידידה שלך לתאר בפרטי פרטים את החלומות שלה, וחברי הפורום יפרשו אותו ויעזרו לה להבין את הסיבה לבעייה, וכך לפתור אותה. בהצלחה

THE gray

New member
זה...

גם בדרך כלל נובע מבעיות או טראומות שקוראות בעבר או בהווה.. ואם אתה מחפש הגנה מאגית, אז שומר חלומות אינדיני יכול להיות דבר חביב אם אתה לא מכיר איזה מכשף שיכין לך קמע כלשהו.. אבל הדרך הכי יעילה לטווח הארוך תהיה פסכולוגיה..

ToryMaster

New member
הום

לי אישית יש לוכד חלומות (שזה מה שניתאי קרא לו שומר חלומות) ומאז שיש לי אותו, אני בקושי חולמת חלומות רעים. אבל בהחלט - רצוי לברר מה הסיבה לחלומות ומה הם אומרים במטרה לעבוד על הבעיה שקיימת או נמצאת מן הסתם בתת מודע של החברה

THE gray

New member
אני אשמח...

כאילו יש לי שם לאינטרנט בגלל שאני בערך הבנאדם היחיד עם השם הזה במדינה.. אז בקשה.. ואם משתמשים בו אז לפחות כמו שצריך, בלי י אחרי הנון...:)

נימרודל

New member
המ...

לי אף פעם לא היה חלום רע. יש לי רק חלומות טובים או סתם מוזרים... ונצל"ש בזמן האחרון יש לי המוווון (המון) חלומות. מדוע? יש איזה בעיה איתי? או להפך?

P o M i K i

New member
למה בעיה?

הרגע אמרת שהחלומות שלך טובים, אז כמה שיותר יותר טוב, לא? ובקשר לחומות באמת עדיף ללכת לפורום הנפתח לזה

למעלה