שלום

הפרדס

New member
שלום

קצת קשה לי אבל לאחרונה גיליתי שיש לי משיכה לבני מיני, איך אוכל לדעת באם מדובר בתקופה חולפת או במצב בלתי הפיך. לא שיש לי בעיה עם זה או שאולי כן כי עליי להחליט האם לספר לבני משפחתי, כי אין לי רצון לחיות בשקר. ואם אכן מדובר במצב בלתי הפיך האם נכונה הסברה כי הסיבה לכך היא גנטית ואם כן האם יש לכך משמעות מבחינת אחד ההורים? סליחה על ההפרעה ותודה

resputin

New member
שלום ../images/Emo13.gif.

קשה לי לומר האם המשיכה הזו היא דבר רגעי, הורמונלי- או משהו קבוע, אבל אני נוטה לחשוב כי זה משהו קבוע. בין אם זה אכן כך או לא, זה רק אתה תדע ככחלוף הזמן. -הייתי מציע שתתגבש על עצמך קמעה, תגיע לאי אילו מסקנות לגבי המיניות שלך והמשיכה שלך, ורק אז תחל בתהליך היציאה מהארון. -בין אם אתה בארון או לא, אינך חייב לחיות בשקר. תוכל לנהוג כפי שתרצה לנהוג, בין אם מדובר בבחורים או בבחורות. אם אתה רוצה לנסות, לחקור, לבדוק ולאמת זה לגיטימי. מיניות ומשיכה הם דברים בילתי ניתנים להפיכה. ניסיונות להפכם או לשנותם עלולים לקחת שנים רבות של טיפול תרופתי ופסיכולוגי- וגם אז לאו דווקא האדם ישנה את מיניותו\משיכתו. הסיכון הפסיכולוגי בניסיונות אלו, לטעמי, גבוה מדי -שכן אדם יוכל להגיע למצב של דימנזיה של ממש, או תסכול יתר, משום שהוא נלחם בתחנות רוח. ישנן שתי סברות מרכזיות לגבי קביעת האוריינטציה המינית; האחת, גנטית, נקבעת ע"י בריכת הגנים של העובר מהוריו. זה לאו דווקא אומר כי אחד ההורים הוא בעל משיכה כזו או אחרת, מינורית אפילו, לבני מינו אלא כי מישהו ממשפחתו, הקרובה או המורחבת, בעל גנים כאלה. -רולטה רוסית של גנים, של ממש. השניה, סביבתית, טוענת כי עד גיל 5 מתגבש הילד משלל בחינות, והאוריינטציה המינית שלו היא אחת מהמושפעות מהסביבה. אין מחקרים הקובעים כי אחת מהטענות היא נכונה, בעוד שהשניה לוקה- ולכן אין לדעת מהי הנכונה מן השניים. יש הטוענים לכאן ולכאן, אך אין קביעה חד משמעית. אתה מוזמן להשאר בפורום שלנו, לעלות שאלות ותהיות- וסתם להשתתף. רוצה לספר לנו קצת על עצמך?

ortalr007

New member
היי

דבר ראשון אל תספר עדיין להורים... קודם כל אתה צריך אתה בעצמך להבין מה אתה. סטרייט ביסקסואל או הומו. תתבשל עם עצמך...תדבר עם אנשים תנסה להבין מה באמת אתה מרגיש. לא ישר לרוץ לספר להורים כי זה מאוד קשה לבוא להגיד להורים:"אבא,אמא אני הומו" ופתאום אחרי חצי שנה לחזור בעצמך והגיד להם שיש לך חברה ואתה כבר לא הומו. אז עצה שלי בינתיים אל תספר כלום עד שלא תהיה בטוח שזה מה שאתה

16 פלוס

New member
אוקיי

1: אתה לא מפריע אתה מוזמן תמיד! 2: אתה בגיל שלא הכל ברור ואין ודאות בעיניין הזה. אתה יכול להתנסות ורק אז להחליט או לספר למשפחה שיש לך נטיות...בחירה שלך בכל מקרה
3: העיניין של המשיכה המינית גנטי או לא שנוי במחלוקת...כל אחד אומר את דעתו ויש כל מיני מחקרים שמראים שככה וככה השאלה למה אתה מאמין! ושוב
....

למעלה