שלום

שלום

ראשית, עלי לציין שאני אינני נשואה עדיין, אך ברצוני לשתף אותכם במקרה שקרה לי עם אמו של חבר שלי. שבוע שעבר הייתי אצלכם לסוף שבוע. ההורים שלו כיבדו אותי בעוגיה, לא הייתי כ"כ רעבה אבל נגסתי מהעוגיה והשארתי חתיכה שנראתה לי יבשה מעט וזרקתי לפח. ממש רגע לפני שאמרתי להם "להתראות אני נוסעת לבית", אמו תקפה אותי ואמרה לי שאבא שלו ראה את העוגיה בזבל, ושהוא יודע שזאת אני .... אני הייתי אדומה, לא ידעתי מה לעשות, והיא המשיכה לנסות להוציא ממני את האמת ולי לא היה נעים להודות במקרה והכחשתי. עצם העובדה שהיא תקפה אותי, גרם לי להרגיש כ"כ רע. החבר שלי ראה את העניין וסימן לאימו שזה לא מתאים והיא ענתה משהו בסגנון של "הכול בהומור, את לא מכירה אותי, אני צוחקת...". לי, זה לא היה נראה ככה, פשוט נעלבתי, אני יודעת שיכול להיות שהיא נעלבה אבל זה .... היה עוד מקרה אחד שישבנו בקידוש, (ורק כדי לתאר לך עת עצמי <אתם תבינו בהמשך> אני בחורה רזה וההורים שלו מתוך דאגה כל הזמן מנסים לדחוף לי אוכל...., אז קיצר ישבנו בקידוש, מזגו לי אוכל, אכלתי מה שיכולתי להכניס לקיבה הקטנה שלי והשארתי מעט אוכל בצלחת, ואז.... אמא שלו קמה אלי וצעקה "חבובל'ה, בפעם הבאה שאת באה, תביאי סיר מהבית, כי אני לא נותנת לך לאכול..." משהו כזה. נעלבתי. באותו רגע, כמעט ונשבעתי שיותר אני באמת לא אוכל את האוכל שלה!! עכשיו גם מתעוררת לי המחשבה הזאת, כל דבר שאני מכניסה או לא מכניסה לפה אני צריכה לשמוע ביקורת, זה לא שאני אנורקסית או משהו, זה מציק, ומזה מערער את היחסים שלי בינה ובין החבר שלי שנמצא באמצע. אני חושבת שביום של הקידוש, אני אסרב ואבקש מהחבר לצאת לאכול בחוץ. מה דעתכם?

אנילה1

New member
פורטונה הגדולה, האמא של החבר

שלך, תעשה לך המון צרות. כי יש לה פה מכאן ועד סין, ואין לה בושה לפתוח אותו עליך. אז תחליטי, או שאת עושה שרירים ומחזירה לה בחוכמה שתסתום את הפה. או שאת נפרדת מהחבר שלך. כי כמו שזה נראה עכשיו, את תהיי אנורקטית תוך זמן קצר.

../images/Emo4.gif

אני מקווה שיהיה בסדר. לפעמים שאני מגיעה אליהם לבית, אני מסתכלת על אמא שלו - נזכרת במקרה, אבל מנסה להבליג ולשכוח.... כי מצד אחד אני לא רוצה שזה יתפתח למשהו יותר גרוע! לחבר אמרתי שלא נעלבתי, ואני מאוד רוצה לשתף אותו בקטע הזה, אבל אני חושבת שהוא לא אשם שיש לו אמא כזאת. אמא שלו תמנייה קטנה, אשה שכל הזמן צוחקת, אבל לפעמים לא יודעת גבולות.... ולא יודעת שמשהי אומרת יכול לפגוע באנשים סביבה,.. ואני בחורה עדינה ורגישה.... תודה על התשובה שלך אנילה 1.

פורטונה אני מאמינה שהיא אמרה בצחוק

שבפעם הבאה תביאי סיר מהבית. לא נשמע לי רציני. יכול להיות שהיא רמזה שאולי האוכל שלה לא מוצא חן בעינייך את רגילה לאוכל מהבית. אבל אם תהיי כל כך רגישה לכל מילה יהיה לך קשה מאוד בחיים בכלל ועם משפחת בעלך בפרט, ולא חשוב אם היא תימניה פולניה או מכל מקום אחר בעולם. בס'ה לא נראה לי שהיא אמרה דברים פוגעים, נכון שטוב יותר אם היתה יכולה לשמור את הפה עד שתכירו טוב ולשמור את חוש ההומר לזמנים רחוקים יותר, אבל כל אחד וסגנונו. קבלי אותה כמו שהיא, אשה שלא שולטת על לשונה, ויהיה לך קל יותר. לכל אחד יש את סגנונו.

לא יפה להגיד את זה, אבל...

כשאני קוראת סיפורים כאלה זה גורם לי להעריך יותר את חמותי... לפני החתונה לא היה ביננו כל כך קשר, אבל כבר אז כשהייתי באה לאכול אצלם בשישי בערב היא הייתה מכינה איזה מאכל לא בשרי במיוחד בשבילי, ועד היום היא עושה את זה (אני צמחונית וגם ככה אני לא אוכלת הרבה), ופעם היא אפילו הכינה ארוחה חלבית לכבודנו.

snowhite1064

New member
אז באמת יש לך חמות נחמדה. אני

מכירה את בעלי יותר מ-12 שנה (ואני לא אוכלת בשר ומטוגנים) ועד היום היא לא מכינה שום דבר במיוחד בשבילי. לא עוזר כמה בעלי מסביר לה שאני אוכלת צמחוני ולא מטוגן (בגלל האולקוס) היא מתעלמת. שלא תביני. אני לא הולכת אליה בשביל האוכל, אבל יוצא שאנחנו נוסעים לבקר אותה ביום שישי בצהריים. אז טבעי שיהיה ארוחת צהריים. אם אני לא אוכלת כלום היא נעלבת. אני מסבירה לה שאסור לי (נכנס מאוזן אחת יוצא מהשנייה) והיא רק מעלה את דעותיה בקול רם:"אני עובדת כמו חמור להכין ארוחה ולה יש תמיד טענות". לעומת זאת בעלי שונא ירקות כגון קישואים, ברוקלי, כרובית, דלעת (בקיצור, כמעט כל הירקות שנמצאים אצל אימי במרק הירקות). אימי החליטה שהיא לא תשנה את מרק הירקות למרק עם גזר, תפו"א ובצל רק בגלל שהוא שונא את כל השאר אז כאשר אנחנו אוכלים (יותר נכון שותים) מרק ירקות אימי דואגת להכין לו מרק חלופי (עוף, שעועית, אפונה, עגבניות וכו')

אוסה

New member
יש לי כמה דברים

טוב אז נתחיל בזה : * כמה זמן אתם יוצאים? - האם אמא שלו היא אשה עם הומור? כי אם כן סביר להניח שזה גם חלק מן ההומור אני אוהבת הומור אצלי גם כשאני עצובה או עצבנית זה עם הרבה חיוכים וצחוקים מסביב ככה שלעולם לא יכולים לדעת אם אני באמת עצבנית או עצובה , בכל אופן גיסתי גם בחורה מאוד רזה ,ושהיא אוכלת איתנו בימי שבת צהריים ואחי בעבודה אני שמה לה אוכל בצלחת ואם היא אומרת לא בא לי אני אומרת לה אין בעיה אני מתקשרת לאחי להגיד שאת לא אוכלת - כמובן שהיא יודעת שהכל בהומור ......אני מקווה (צוחקת) עכשיו השאלה שנשאלת פה זה כמה זמן אתם מכירים , מה טיב היחסים שלך עם אמא שלו , האם את יודעת? שזה סגנון ההומור שלה? מה אומר על זה החבר שלך? ** עכשיו דבר נוסף , לא ללכת בערב שבת? תגידי את מי את מענישה ? אותה? לא ממש לא הרי את תעשי עוול לחבר שלך אם אתם עדיין לא נשואים ואת כבר "מחרימה" את אמא שלו , ותענישי את עצמך אם הוא ילך אליהם בלעדייך. אני חושבת שהחבר שלך צריך לדבר איתה שאת לא נרגישה עם זה בנוח ובזה לשים סוף לעיניין. אנשים צריכים לדעת לקחת את החיים יותר באיזי , לא לחפש כל היום מה זה עשה ומה זאת אמרה ולמה וכמה ואם משהו מפריע דברי על זה , אל תפנימי זאת הרי אם ישר תעשי פרצוץ , תריבי עם החבר או WUT EVER זה לא יפתור כלום ! נהפוך הוא ,ף זה רק יהרוס יותר את המערכת שלך עם החבר , שלך עם הורי החבר ושל החבר עם ההורים. יאלה יקירתי תחשבי על זה , ובהצלחה

אמממ..

אנחנו ביחד עבר 3 וחצי שנים. אנחנו לא מאותה עיר, כך שאנחנו נפגשים רק בסופי שבוע. היו לי כמה מקרים עם אמא שלו על זה שאני לא מסיימת את האוכל, ולכן, ביום של הקידוש, אני כמעט ולא אוכלת כדי שהבטן שלי לא תתמלא, ומסרבת מהסיבה ש"אמא של החבר לא תצעק עלי בארוחה..." . למען האמת, אפילו אמרתי את זה לאמא שלו... אני לא ממש זוכרת את התגובה שלה, עד כמה שאני זוכרת היא לא כ"כ התייחסה למה שאמרתי! נראה, סוף שבוע הבא או לאחריו, אני אגיע לבית שלהם, נראה איך הסוף שבוע הזה יעבור! תודה רבה על התגובה1

אנילה1

New member
פורטונה הגדולה , את נוהגת בחוכמה

שאת בודקת את השטח בזהירות. כל הכבוד לך. המשיכי לדווח.

../images/Emo6.gifפורטונה פתחי הומור ודחוף

כי מאחורי אנשים עם הומור יש בבדיחות שלהם מסרים סמוים פתחי לך הומור דחוף ושלחי לה בחזרה מסרים בהומור כמובן הכל בהומור . שבוע טוב אדית

נכון מאוד זה בעלי שבודק את ../images/Emo99.gif

מה שאני כותבת בפורומים אז הכלתתי להגיד לו שאני אוהבת אותו כי הוא ניפגע ממה שאמרתי בקשר לשינה של הילדים בכלל הוא בעל מקסים שעוזר ותומך בכל דרך שהוא יכול . עם יש דבר אחד שאני מאכלת לבתי [ולכל בת ישראל ] זה בעל כמו אבא שלה ביום מין הימים . אדית יורם אוהבת אותך

אנילה1

New member
אדית אני מקנאה בך. לא יכולה לומר

את זה על בעלי שתומך במעשה של כלתי.

למעלה