שלום!!

Vintage Queen

New member
זה מאוד תלוי...

אם את רוצה להתחרות איתו את צריכה עדיף לך לקחת איתו שיעורים ואז אם הוא בפנסיון בחווה אז זה פשוט יותר (כמובן!)... וחוצמיזה שבפנסיון יש תמיד אנשים מקצוענים סביבו ויותר בטוח.... תמיד יהיה מי שישים לב אם משהו לא בסדר או לוידעת מה... וכן זה גם בקטע של חברה...

popi199

New member
העניין הוא

שאני בכל מקרה גרה בשכנות לחווה :)) ובגלל שאני בי"ב שנה הבאה אני לא חושבת שאני אוכל לעבוד בחווה ואז הפנסיון שלי יעלה יותר.... אני בעצמי כבר יכולה להבחין בקלות אם הסוס הוא בסדר או לא, הרבה פעמים אני נשארת אחראית על החווה עצמה ובכל מקרה אם משהו לא בסדר יכולים לבוא לעזור לי מהחווה, זו חווה קטנה וכולם בקשר ממש טוב. ההבדל היחיד הוא מבחינת מחיר, אני יכולה להביא אותו כל בוקר שיהיה במאנז' בחווה עם עוד סוסים או משהו... ובקשר ללצאת לתחרויות, הסוס עדיין ממש לא מוכן לתחרויות...יש עוד הרבה עבודה, הוא רק כמה חודשים באילוף... מה את חושבת?

Vintage Queen

New member
אז בעצם

אין לך ממש בעיות את קרובה לחווה ככה ששיעורים ורכיבות לא מהווים לך בעיה, את אומרת שאת יכולה לשחרר אותו בבקרים עם סוסים אחרים- אז שוב אין לך בעיה, אם את חושבת שאת מספיק מנוסת בתחום כדי לראות שלסוס יש התחלה של קוליק או כל מחלה אחרת ולדעת מתי צריך ווטרינר אז באמת שאין לך מה להעביר אותו לחווה.... ומבחינה כספית זה באמת הבדל משמעותי... ככה שתשאירי אותו בבית :)

popi199

New member
הוא כרגע בחווה

אבל אני רוצה להעביר אותו הבייתה. ואת דיי צודקת אבל זה באמת יותר זול להחזיק סוס בבית מאשר בחווה? אני לא כל כך בטוחה, הפנסיון בחווה הוא 1,000 שקל...בעצם ההוצאה היחידה שיש לי בבית זה חציר ותערובת...

אמממממ יש לי שאלה...

את חושבת שאת תהיי מסוגלת לתת לסוס 3 ארוחות ביום?? וגם את החציר שזה עוד פעמיים לחלק ביום אם לא 3... את לא תהיי בצבא? כאילו ואם ההורים לא יהייו בבית זה ממש בעייה...את תהיי מסוגלת להאכיל את הסוס בזמנים שווים?? זה דבר אחד ועוד דבר זה לכי תדעי מה יכול לקרות... את בטח תהיי בצבא או שתצאי לעבוד או סידורים.. לא יודעת מה..והסוס שלך חס וחלילה עלול לקבל קוליק או משהו יכול לקרות לו... וקוליק יכול לגמור סוס גם בתוך שעה... אז הסוס שלך עד שתלכי ותחזרי כבר עלול לא להיות בחיים.. בחווה יש לך השגחה על הסוס 24 שעות... שומרים עליו.. מאכילים אותו בזמן ותמיד יש מישהו ששם עליו עיין.. זה מה שאני חושבת... במיוחד שסוס צריך לראות את החברים שלו כל הזמן שהוא לא ירגיש בודד ושהוא יהייה בחברת הסוסים...

Vintage Queen

New member
בידיוק! אבל שוב

אם את מוכנה לקחת את כל זה על עצמך ולשאת באחריות ולהיות שם מתי שרק צריך אז שימי אותו בבית אני מעדיפה את הסוסה הפרטית לשי לשים במקום בו יש השגחה 24 שעות המדריך שלי גר שם, המקום מוקף במערכת אזעקה וזה ממש מוריד לי אבן מהלב... לא הייתי יכולה לשים אותה בבית בייחוד לא כשהיא סוסה שמתחרה ועובדת/קופצת... אני לא חושבת שאני אוכל לספק לה את אותם תנאים בבית.. "בטר סייף דן סורי" חחחחח

popi199

New member
תשמעו...

בחווה זאת ששמה עין על הסוסים זו אני אם אני לא שם אז הם נשארים לבד כמה שעות בצהריים. בגלל שזו חווה חדשה אין גידור והכל, וגם אנחנו גרים במין מקום כזה...שפשוט אין מצב שיגנבו סוס..וגם את האורווה שלי אין בעיה לנעול בלילה, ויש מישהו שנמצא רוב היום בבית...אמ...אני לא יודעת, יש לי עד סוף השנה לחשוב על זה. :)

aloniguy

New member
היי ברוכה הבאה

שמי גיא בן 14 רוכב בכנות כבר 6 שנים מתחרה בקפיצות ב - 80 מקווה מאוד לעלות ל90 יש לי סוס בן 3 וחצי. מקווה שתהני!

סליחה?????

איזה חוצפה אני בן 18 וחצי.. מה זה סוף סוך בת 18????? דרך אגב אני אליעד רוכב בפארק יש לי חמור ואני "מיתחרה" במטר..

a l o n i s 1

New member
ברוכה הבא...

אני אלון ישראלי רוכב אינגליש גם זן 14 ... וזהו .. אם תיצתרחי עזרה אני מוכן לנסות 176536707

מה קורה???

מה נשמע??? מקווה שטוב.... קוראים לי גל אני בן 14.5 רוכב אינגליש כבר 4 שנים ויש לי סוסה פרטית עברינית שקוראים לה א-ס-פ-ר-י
...
מקווה שתהני אחותי...ואם את צריכה עזרה במשהו אז... יש למי לפנות...
...

שלום!!! ברוכה הבאה!../images/Emo42.gif

טיפה באיחור...חחח אני מורן, רוכבת אינגליש - קפיצות בחוות צח! אהא ובת 13...חחח תהני!

ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

קודם כל: איזה כיף לך שיש לך סוס!!! עכשיו.. לי קוראים צאלה אני בת 13 ב24 לחודש. רוכבת ווסטרן ואין לי סוס משלי

למעלה