שלום אני חדשה כאן והחלטתי להצטרף לפורום שלכם אני טלי בת 16 וחצי מיבנה.. נעים מאוד
T T00L New member 26/12/03 #1 שלום אני חדשה כאן והחלטתי להצטרף לפורום שלכם אני טלי בת 16 וחצי מיבנה.. נעים מאוד
G ~*~gaL New member 26/12/03 #2 ברוכה הבאה, טלי! ../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif שמחה שהחלטת להצטרף, מקווה שרק תהני כאן. )
ברוכה הבאה, טלי! ../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif שמחה שהחלטת להצטרף, מקווה שרק תהני כאן. )
L luli pop New member 26/12/03 #5 וולקם../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif נורא כיף פה... במת שכן!! אנחנו הפורום הכי טוב ושאף אחד לא יגיד לנו אחרת!!
וולקם../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif נורא כיף פה... במת שכן!! אנחנו הפורום הכי טוב ושאף אחד לא יגיד לנו אחרת!!
Y Yuvalenko New member 27/12/03 #9 לא לא לא!! אנחנו אחלה פורום!... לא לא לא!!!! לא הבנת! אנחנו אחלה מן אחלה מן אחלה פורום!! ואם מישו לא מבין, אז בתרגום מהיר לפרידמנית : "יו יו יו! אנחנו אחייה מן אחייה מן אחייה פורום!"
לא לא לא!! אנחנו אחלה פורום!... לא לא לא!!!! לא הבנת! אנחנו אחלה מן אחלה מן אחלה פורום!! ואם מישו לא מבין, אז בתרגום מהיר לפרידמנית : "יו יו יו! אנחנו אחייה מן אחייה מן אחייה פורום!"
L lishhhh New member 28/12/03 #13 ברווווווווווווווווווווווווווווווווו וווווווווווווווווווווווווכה הבאה! וואווו בלונים...זיקוקים....
פ פIלי New member 27/12/03 #10 ברכות ../images/Emo11.gif אני יער, אין לי רישיון, אבל יש לי ניסיון. ברוכה הבאה, אנחנו נחמדים, באמת.
L lishhhh New member 28/12/03 #14 ברווווווווווווווווווווווווווו ווווווווווך השב! אותם בלונים...אותם זיקוקים...