שלום

the spike

New member
שלום

טוב זה די ארוך אז אני אקצר...אני לא מהארץ..אני מרומא..סבתא של אבא שלי והמשך הדור היו מכשפות ועוסקות במאגיה שחורה.אני חולמת חלומות נבואיים כול חיי.אני בת 16 אגב.. יום אחד התיעצתי עם מישהי חכמה והיא אמרה לי ששיהיה משו אני אדע מזה ואדע איך לפעול.בינתיים אני תמיד יודעת איכשהו מה עומד לקרות.אני חולמת על פיגועים על אנשים שקרובים אלי.אני ממש לחוצה..אני ממש פוחדת..לפעמים אני כועסת על מישו ואז הוא נפצע או נהיה חולה.. יש משו שאני יכולה ללמוד?איך אני יכולה לנצל את הכוחות המוזרים שלי לטובה? מקום שיכול להדריך אותי?זה משטלת לי על החיים..ק חברי הקרובים יודעים שאני לא ממציאה הכול ..ניבאתי להם המון דברים..וזה מוזר...תנו עצה או משו..

I am a freak

New member
מילת הקסם: תרגול../images/Emo70.gif

את פשוט צריכה לתרגל, עד שתגיעי לשליטה ביכולות שלך. לא קראתי את כל מאמרי הפורום- אבל יש שם כמה טובים. בכל אופן, פשוט תתרכזי ותנסי לנבא משהו.... זה אמור להישמע כמו קול/מחשבה כזו שתגיע לשם [לראש
] "בלי שליטתך". אם זה בחלומות- לפני שאת הולכת לישון נסי לחשוב על שאלה מסויימת כמו למשל- "מה יהיה הציון שלי בספרדית
" ואם תחשבי עמוק מספיק, יהיה לך ממש קל לחלום על התשובה וזה באמת יקרה. אבל, משהו קצת הפריע לי בהודעתך. בלי שום קשר לכלום, מצאת לנכון לציין את העובדה שאת מגיעה משושלת של מכשפים במאגיה "שחורה" [שוב, מונח לא הגיוני.... אבל, שיהיה]. אם את פוגעת באנשים וזה באמת המקור שלך- לא אמורה להיות לך בעיה עם זה.... אבל- כיוון שזה באמת מפריע לך [שאת פוגעת ומזיקה בלי רצון לעשות כך], כדאי מאוד שתשני את תפיסת העולם שלך כי דברים כאלה מגיעים מהבסיס, מהמקור. ואם תפיסתך באמת תשתנה, במקום לכעוס על אדם- את תאחלי לו כל טוב ותעזבי אותו... ובמקום לייחל למוות של מישהו- את תנסי להבין אותו... וכך הלאה. ואני מבטיח לך שזה יחסוך המון סבל לעולם הסובב אותך. בהצלחה, הפריק.

ToryMaster

New member
קודם כל

אם את מגיעה משושלת של נשים שעוסקות בעניין, אולי כדאי שתפני אליהן לייעוץ, מי ידע יותר טוב ממישהו שמכיר אותך והיה שם? חוצמזה, אמרו את זה לפני, אבל, נסי להתחבר לעצמך, לאו דווקא לרגשות שלך, אלא יותר לגרעין של הנשמה ושל העצמי שלך. את מכירה את זה שאומרים שכדי לשלוט בכעס שלך צריך לספור עד עשר? תנסי לשלוט בעצמך, להקטין את הכעס והרגשות השליליים שלך, אני חושבת שזה יעזור לך בקשר לפגיעה באנשים. עכשיו, חלומות נבואיים, שוב, אני בטוחה שאימא או סבתא שלך ידעו מה לעשות, ואני בטוחה שרבים וטובים ממני כאן בפורום ידעו להמליץ לך על אתרים וספרים שיוכלו להועיל לך יותר ממני
בהצלחה, וספרי לנ ואיך את מתקדמת

the spike

New member
תודה!

תודה לכם...
=) אבל הסבתות שלי כבר מתו..חבל..אני אשאל את אמא..

למעלה