שלום

P o M i K i

New member
שלום

ידיד שלי הביא לי פנטקל ויש אליו כול מיני אותיות, אם אתם יודעים מה הם אומרות אז בבקשה תגידו לי, תודה מראש:) אם אתם לא רואים בתמונה אז האותיות הם-TET RAG RAM MAT וON או NO ויש שם עוד כול מיני סימנים של כוכבים וצלב ועוד כמה דברים שאני לא מבין, אז כול דבר שתגידו לי על זה יתקבל בברכה...

OmriEd

New member
שלום.

אז ככה אני אישית לא יודע מה משמעמות האותיות האלה.. אבל... אם תשים את התמונה אולי אני ידע.. (חח אני מבין שאמורה להיות תמונה " אם אתם לא רואים בתמונה " ושכחת לשים)

ראיתי את השאלה הזו איפשהו

ואני ממש מצטער, דניאל (נכון?), אבל כשראיתי את השאלה הזו בפורום אחר (של "israghost"), התפלאתי גם על חוסר הידע של "המבין הגדול" מר יצחק מזרחי (שלטענתו, מבין במפתח שלמה. חוסר תשובתו על השאלה הנ"ל מראה שהוא לא יודע כלום) וגם את השאלה של הבחור שהתיימר להבין משהו בכישוף - וגם על, תסלח לי, הטמטום. עכשיו, המילה היא: Tetragrammaton, שהיא מילה יוונית שמשמעותה היא "המילה בעלת ארבע האותיות". היו משתמשים בזה במקום "יהוה" לפעמים (וזו הכוונה בכינוי "המילה בעלת ארבע האותיות"). חבר'ה, כל זה נמצא בספרים, ונחשב לידע לא מתקדם במיוחד.

הכוונה, ב"טמטום" היא לא אליך

או לשואל המקורי, אלא על הבחור ההוא שאיני רוצה שוב להזכיר את שמו.

קראתי באיזה ספר

שהמילה הזאת נרשמה על "טבעות קסם" בימי הביניים. חביב הקסם

P o M i K i

New member
כן זה דניאל...

תאמין לי שהמקום האחרון שאני יכנס אליו זה ל"ישראגוסט"... והתמונה לא עלתה, היא הייתה גדולה מידי... ותודה:)

המילה מופיעה על כמה וכמה

פנטגרמים (וכן הקסגרמים). אמור לי מהיכן השגת את התמונה ואוכל לזהות טוב יותר.

P o M i K i

New member
צילמתי פשוט את זה שקיבלתי...

אבל אם אנ יעשה חיפוש קטן אני בטח יצליח למצוא אחד כזה או דומה ברשת...

התמונה באמת לא ברורה במיוחד

נסה אולי לסרוק את זה בסורק, לא במצלמה דיגיטלית. זה לא נראה לי פנטגרם "ספרותי" (ז"א, כזה שהתיאור שלו קיים בספרות) כי חסרים בו כמה דברים. לעומת זאת, הצלחתי, מעבר לצלב, לזהות גם כמה סמלים אסטרולוגיים, כמו מאדים, שמש, יופיטר, סאטרון והירח, לצידם גם מגן דוד. יש שם כמה סמלים שלא היו ברורים לי. אתה יודע אולי איזו חברה יצרה את זה? ייתכן וכתוב מאחורי הפנטקל.

RainBird

New member
אה, כן. גוסט הידוע לשימצה סופר לי על סיאנסים (נו באמת!) שהוא עורך בביתו בליווית נערות צעירות שלא פשעו בכלום.

shataltal

New member
לפי התאור

הדי מעורפל אני מנחש שהכוונה היא לפנטגרם של של אליפס לוי (פנטגרם שמסביבו המילה Tetragrammaton, במרכזו חלק מסמלי הכוכבים מצויירים אחד על השני כשמשני צדדיהם שני נחשים, חציו שחור חציו לבן, בשני קודקודיו התחתונים סמל סטורן (שבתאי), בשניים האמצעיים סמל מארס (מאדים) ובקודקודו העליון שתי עיניים, מעליהן Z ומעליה העין השלישית. אם זה האמת הפנטגרם המדובר, הסברים על כל סמל נמצאים בשפע באינטרנט ובספרו - Transcendental Magic - Doctrine and Ritual שגם אותו לא מסובך למצוא ברשת.

מתמונה שהוא שלח לי במייל

זה לא הסמל המדובר, אלא יותר נראה כ"היבריד" של כמה סמלים. יש הרי יותר מפנטגרם אחד עם tetragrammaton...

P o M i K i

New member
הינה, סרקתי...

יצא קצת עקום אבל לא נורא... והוא נורא נורא בולט מרחוק, כאילו אני מקבל פי 3 תגובות אליו מהקודם שעיבדתי...

אני חושב שאני מזהה שם גם סמל

של ונוס... פשוט מאוד, יש שם את סמלי הכוכבים, צלב ומגן דוד. זה מה שאני רואה על פניו. מה זה אומר? אני לא חושב שיש לזה איזו משמעות מיוחדת. גם לא יצא לי לראות אחד כזה ב"ספרות", אך מאחר ועדיין לא ראיתי את כל הספרות (בשביל זה אני אצטרך טיפה יותר מפחות ממאה השנים שקבלתי לגלגול הזה), יכול להיות שזה מופיע איפשהו.

למעלה