שלום יש לי שאלה חשובה מה הסינגל השני של הדיסק החדש של בריטני ?
D Dream within a Dream New member 16/11/03 #2 ../images/Emo41.gifהחדש רק יצא.. עוד אין משהו רשמי לגבי הסינגל השני.. יש מלא שמועות כמעט על כל שיר באלבום.. נחכה ונראה..
../images/Emo41.gifהחדש רק יצא.. עוד אין משהו רשמי לגבי הסינגל השני.. יש מלא שמועות כמעט על כל שיר באלבום.. נחכה ונראה..
I iRiS009 New member 16/11/03 #3 לי יש הרגשהה שהיא תוציא כקליפ את השיר " נגיעה של ידי" וגם קראתי את זה..הוא ממש מתאים לקליפ..
D Dream within a Dream New member 16/11/03 #4 ../images/Emo41.gifאני רוצה.. בתור קליפ 2.. איזו בלדה אחת מהשתיים. אני חייב
C CHOLITOboy New member 16/11/03 #5 ../images/Emo42.gifברור שתיהיה בלדה! בריטני תמיד מוציאה ככה את הקליפים שלה! לא שמתם לב?! תמיד זה ככה: שיר קיצבי, שיר רגוע וחוזר חלילה....
../images/Emo42.gifברור שתיהיה בלדה! בריטני תמיד מוציאה ככה את הקליפים שלה! לא שמתם לב?! תמיד זה ככה: שיר קיצבי, שיר רגוע וחוזר חלילה....
J joelgirl New member 17/11/03 #8 כמו גסטין שנה שעברה בדיוק אותו דבר הוא הופיע אם השיר החדש שלו ו"קריי מי אריביר" ושניהם היו הקליפים הראשונים אז אני משערת שכך יהיה גם אם בריטני
כמו גסטין שנה שעברה בדיוק אותו דבר הוא הופיע אם השיר החדש שלו ו"קריי מי אריביר" ושניהם היו הקליפים הראשונים אז אני משערת שכך יהיה גם אם בריטני
J joelgirl New member 17/11/03 #9 mtv http://www.mtv.com/bands/s/spears_britney/news_feature_dont_ask_me_110803/